|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Info z Wiki: Serial (ang. serial - seryjny) - periodyczna publikacja (np. komiks w odcinkach) lub audycja (np. słuchowisko radiowe). Istotą serialu jest udostępnianie go odbiorcom w odcinkach, w regularnych odstępach czasu. Termin ten najczęściej odnosi się do seriali telewizyjnych i telenowel.
Co o nich myslicie? W ameryce obecenie sa popularniejsze niz filmy kinowe, mozna powiedziec o boomie na seriale. Piszcie co ostatnio obejrzeliscie, co warto obejrzec, czego nie. Moze rozwinie sie z tego fajna dyskusja. Od siebie polecam chocby Grey's anatomy, Lost, Nip/Tuck czy Dextera. Piszcie swoje typy, spostrzezenia czy uj wie co ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() My name is Earl, 30 Rock, Everybody hates Chris, House, Monk.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Friends. Two and half. Rosean(albo jakos tak). Wings.Oczywiscie wszystkie CSI. Monk. Polscy chirurdzy(nie mam pojecia jaka jest angielska nazwa).
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Szkoda, że Jericho się skończyło, zajeiscie się rozkręcać zaczęło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Band of Brothers ma pod sobą wszystko w moim rankingu.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Kyle xy (zobaczyłem tylko 4odc...),Hoży doktorzy,moja żona i dzieci(taki serial na comedy central),diabli nadali,...
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() 24/Band of Brothers/Prison Break. I jest baja.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() PRISON BREAK, Heroes, Z Archiwum X, Lost, Kamienie śmierci, 4400.
edit: Z Polskich nawet fajny jest Pitbul i pierwsza seria Fali Zbrodni. Ogolnie w Polsce jest teraz bum na seriale kryminalne zarówno rodzime np. te wymienione wyzej jak i zagraniczne(te wszystkie CSI itp.) Ostatnio edytowany przez Xendriel - 13-04-2008 o 15:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() "Wszyscy kochają Raymonda" - świetne polecam
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Dr. House (ten najlepszy jest)
Detektyw Monk CSI~ jak coś mi wpadnie do głowy to edytne btw. czekamy na temat z pytaniem o bielizne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
![]() ![]() |
![]() Kompania braci, 13 posterunek i Monk.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() jezu jak ja moglem zapomniec o tym jakze zajebiaszczym serialu. Ciagle to na 2 ogladam.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Lost, prison break, weeds i dexter. reszte zostawiam na wypadek zaprzestania krecenia tych seriali ze wzgledu na atak terrorystyczny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() najlepszy polski serial, szkoda, że już nie wychodzi - Zostać Miss.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Skille: 13/37
![]() |
![]() One Tree Hill i Lost
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Scrubs (Choży doktorzy)
4400 (Pierwsza seria) Fala Zbrodni Prison Break (Pierwsza seria) Moje ulubione, choć oglądam więcej xD
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() One tree hill- nie wiedzieć czemu polskie tłumaczenie brzmi: "Pogoda na miłość" :?
Kości Monk Krok od domu Veronica (czy jak to się tam pisze ;p) Mars OC California- po polsku "Życie na fali" (nie ma to jak dokładne tłumaczenia). Z polskich to Kryminalni i kiedyś jeszcze W11.
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() Moje ulubione to:
-LOST <- I love it, -Hause Z polskich to: -Kryminalni, -W11, -Detektywi, -M jak miłość ![]()