|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Marcin of Valoria
Profesja: Elite Knight
Gildia: Troyanic Warriors
Świat: Valoria
Poziom: 45
![]() |
![]() Witam, mam jeden dylemat związany z Tibią. Otóż gram na serverze PvP. I nie wiem kim grać. Mam Elite Knighta na 44lvlu, 20paladyna.. Mam około 12dni pacca. Obie postacie mają małe skille, ale to jest do nadrobienia, więc proszę was o pomoc a nie o mase krytyki....
Z góry dzięki.. Pozdrawiam
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() graj tą postacią którą potrafisz grać najlepiej, i którą najlepiej Ci się gra.
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Marcin of Valoria
Profesja: Elite Knight
Gildia: Troyanic Warriors
Świat: Valoria
![]() |
![]() Cytuj:
No spoko, tylko że podoba mi się knight i paladin dlatego mam ten dylemat....
![]() |
![]() |
#4 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Knightem, i tak po pewnym czasie ci się znudzi i zaczniesz grać pallem. Myślę, że dylemat obalony.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Wpisy bloga: 5
Imię: Soqa Sayo
Profesja: Paladin
Gildia: Apokalipsa
Świat: Astera
Poziom: 48
Skille: 82/68
Poziom mag.: 13
|
![]() jesli masz 12 dni pacca to chyba knight, bo pall na faccu potrafi niezle znudzic, chyba ze planujesz next pacc to wtedy pall
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2007
Stan: Niegrający
Imię: Haer Isaac
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 64
Poziom mag.: 50
|
![]() Ja też mam ten dylemat, ja gram na non-pvp bo pvp mi sie nudziło.
Mam Knighta 18lvl 58/58 i Palka 19lvl53/40, i niewiem kim grać. Knightem mam dobre eq: Knight set, dragon shield, crown helmet, miecze fajne. Palkiem mam nieco gorsze. Knightem sie troche męczyłem w tych skillach, A Palkiem bym troche poskillował i by było fajnie. Tak bardziej bym chciał grać palkiem. Mam pytanie do forumowiczów: Knightem poźniej zostaje tylko nudny exp na jakiś larvach, prawda ? A Palkiem moge z mniejszym waste ( bo nie zbieram tyle hitów) na co chodzić ? PS: Nie mam PACC i chyba narazie nie planuje, ale jeśli bym miał już tam jakąś postać z dobym lvlem ty raczej bym pacca kupił. Co mi doradzacie ? EDIT: Jakbym miał np. 25lvl, skille powiedzmy 65/xx Pall, to gdzie bym musiał expić ??? Jakie było by dobre miejsce ? Ostatnio edytowany przez loonyxd - 17-04-2008 o 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2008
Stan: Na Emeryturze
Świat: Refugia
|
![]() Moim zdaniem powinieneś kontynuować grę Knightem gdyż masz nim wyższy lvl, a zostało Ci kilkanaście dni PACC. Wbij nim jak największy lvl do końca aktualnego Premium, a później trochę poskilluj no i next PACC
![]() Miałem sam Knighta na 88lvl jak dobrze pamiętam. Skillowanie było, jest i zawsze będzie nudne ale jak już wyskillujesz to gra Knightem będzie Ci sprawiała dużo przyjemności. Pzdr. |
![]() |
![]() |