|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
|
![]() Witam
mam kinghta 69 lvl eq :dsm,rh,k legs,d shield, heroic axe , softy , aol skile 80/79 na dniach skonczy mi sie pacc i zastanawiam gdzie gdzie bede mogl poexpic na faccu ? myslalem o veno d lair ale tam bardzo ciezko sie dostac wszystko zajete myslalem tez o elfach ale tam jak mi to ktos powiedzial ''kolejka wieksza niz za chlebem za komuny'' pozostaje takze deep fibula ale czy mi sie oplaci ? jest tam pare DLi a mi schodzi kolo 5 strong potionow na DL-a no i na faccu nie bede mial exori wiec moze i wiecej zejsc nawet w dodatku dochodzi spore prawodopoboienstwo na combo i ziemia dwarfy? a czemu nie tylko tez w godzinach 16-23 ciezko cos fajnego zlapac . kazz mino tower to raczej licZyc tylko na horned foxa bo exp chyba tam marny jest jescze poh oczywiscie mysle tutaj o cyclo slimy dwarfy no i dragi ( bez DLow bo chyba tam za ciezko troszke i waste a moze nie? ) moje pytanie gdzie by bylo fajnie expic bez waste (przypominam ze mam softy) no i z fajnym expem moge wychodzic na 0 ale zeby exp byl ;] pytanie kolejne to czy softy uzupelnie na faccu? prosze o jakies rady z gory dzieki Pozdro, Bartek |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Hmm... A ja myślę, że może OF będzie dobre?
Co do EF... Mam kumpla co na 79 lvlu biega po EF, ale można dostać ku**icy... Guardy? Dosyć dobre rozwiązanie, kasy będzie sporo. Tylko problem z noobami... PoH... Hmm... Możesz spróbować, ale nie byłem tam często więc się nie wypowiadam. DL'e i dragi? Update - 2 update'y temu bym Ci pomógł z nimi... No i Soft Boots'y: "Worn Soft Boots can be re-charged for a price of 10,000 gold pieces in Venore by the NPC Aldo." EDIT: No i jeszcze DC, gdzie loot jest całkiem całkiem... Ostatnio edytowany przez Dragon-Fly - 18-04-2008 o 15:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Na DC trzeba się nauczyć lurować, ciężko ;].
A na OF po prostu bierz leadery i zerki. Warlordy zostaw. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |