|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Dział "Server Load" w Statystykach jest znowu dostepny .Jednak przez problemy techniczne w czasie weekendu niedostepne bedzie forum .Uwaga,od jutra[ 15.11.2003] gracze z Free accounts beda mogli grac na nowych swiatach - Julera i Valoria.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2003
![]() |
![]() Może byli po prsotu zajęci i dawno nie zaglądali na tibie.com? A ja póki conie zauważyłem, żeby było luźniej. Siedze tutaj juz godzine i ciagle na Isarze jest 853 luda
![]() ![]()
#3 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Następnym razem jak widzicie coś nowego na tibia.com, i chcecie się zasłużyć dla tibia.pl, wysyłajcie to do super modków (bo ASAIK moderator nie może pisać w "newsy") |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2003
![]() |
![]() A czy jest możliwość sprawdzenia jaka jest granica wpuszczania facc? Wczoraj była 400 (wiem bo eksperymentowałem) ale to się pewnie zmienia często, może nawet codziennie. Informacja jest ważna, bo przynajmniej byłoby wiadomo czy wogóle próbować się dostać czy nie... czy ktoś wie gdzie się można dowiedzieć takich szczegółów?
|
![]() |