|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Witam postanowiłem założyć ten temat gdyż wiele osób ma problemy z tibią <<<techniczne>>>
![]() np . Mój : Ściągam tibie , włączam i pobieraja się update dochodzi do pewnego momentu i wyskakuje : < ![]() Po ponownym uruchomieniu gry : ![]() A jak jakimś cudem się wgrają update to pisze że update się wgrało pomyślnie i trzeba uruchomić tibie znowu . Po próbie uruchomienia wyskakuje taki błąd : C:\Program Files\Tibia\Tibia***** nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32. Dodam że niedawno zrobiłem format i to też nie pomogło . Reinstal tibia tagże nie pomaga . Mam Windows Xp . Przepraszam za wszystkie błędy . Pozdrawiam i licze na szybką pomoc : Kropkanadi ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
|
![]() Boshe a nie umiesz ściągnąć nowego klienta z tibia.com zamiast updatadować
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() @up
"boshe" naucz się angielskiego, a ty autorze też Przecież tam piszę, że wyskoczył błąd podczas wbicia się do tibi i proszą cię żebyś im napisał co robiłeś zanim wystąpił bug... takie trudne??
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2008
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Dzięki ściągnięcie tibi z oficjalnej strony pomogło . Tyle że teraz gram np 30 min i mi się koputer restartuje. Nie wiem czego to jest przyczyną.
@up próbowałem tak zrobić i nic nie dało |
![]() |
![]() |