|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Witam.
Mam problem z zalogowaniem do tibii. Gdy wpisuje passy wyskakuje okienko Connecting i dosc dlugo ono jest. Potem wyskakuje okienko Connection failed a dokladniej z trescia: Cannot connect to a login server. Error: Connection timed out. (10060) i tamm bla bla bla dalej. I tak przez caly czas od czasow zrobienia formata. Co moze bym powodem nie logowania? Prosze o fast odpowiedz... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Warszawa
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 25+
Skille: 60+/50+
Poziom mag.: 10
|
![]() Mam to samo tylko że od 2 miesięcy
![]() Nawet format nie pomógł... Ale w twoim przypadku są to pewnie porty. Kombinuj kombinuj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Ja mam też coś podobnego.LOguje sie za pierwszym raze to niby że złe pasy drugi raz masz zablokowane konto na 5 min tyle że minęło już pare godzin i nadal nic (dzień wczesniej na moscie przy valkiri wyłączyłem konto bez wylogowania tyle że jak sie zalogowałem to mnie nie dedłol poszedłem na valkirie ma już żółte HP i wyłancza mi sie konto i pokazuje że niby żłe pasy wpisałem ale chwile wczesniej mi je zaakceptowało) pobrałem riverd keja i pokazuje że też błąd co mam robić,niech ktoś odpisze !!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |