|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: kuj-pom
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 106
![]() |
![]() Witam wszystkich, mam pewien problem z internetem. Otóż od wczoraj straciłem połączenie z Gadu-Gadu, Wszystkich gier on-line(np. Lineage 2), kurnik.pl, nawet nie mogę się zalogować na hotmail.com, też piszę, że jakiś błąd... Czy ktoś się może orientuje o co w tym wszystkim chodzi?
Proszę o szybką pomoc. PS: Wszystkie strony mi śmigają, tylko te połączenia ;/ PS2: Przy próbie wejścia na Hotmail.com wyskakuje następujący komunikat: login.live.com wysłał nieprawidłowy lub niespodziewany komunikat. Kod błedu: -12263 Przy próbie wejścia na Kurnik.pl wyskakuje następujący komunikat: Utracono połączenie z serwerem.. (?) Przy próbie wejścia na Gadu-Gadu, w ogóle nic się nie dzieje, po prostu nie mogę się zalogować. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
![]() ![]() |
![]() Kolega miał kiedyś coś podobnego. Pamiętam, że chodziło o proxy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Zadzwon do dostawcy internetu i o tym powiedz. (wymien mu serwisy, ktore ci nie dzialaja).
Jezeli z ich winy tracisz dostep do serwisow//gier, za ktore zaplaciles i dzieje sie to przez okres dluzszy niz 24h w miesiacu, mozesz domagac sie zwrotu pieniedzy, ktore zaplaciles za te uslugi. |
![]() |
![]() |