|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2003
![]() |
![]() Zauważyłem (już dość dawno) że wszystkie informacje dot. broni zbroi itd. są ślicznie zerżnięte ze strony http://www.tibia.gery.pl kto wie czy Tibia.gery też nie ściągali od kogoś. Prosze nie wyzywać mnie. Ja pokazuje tylko FAKTY!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Higokes:
Informacje sa zerzniete ale nie z gery a z tibia.de skad te informacje sciagala tez gery ( wlasciwie wszystkie strony o tibi maja informacje stamtad ). A co do wyzywania: Kto bedzie chcial miec upomnienie dla za taki glupi temat jaki stworzyles ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2003
![]() |
![]() czemu odrazu głupi? Zauważyłem że jak mam coś do strony to odrazu wszyscy moderatorzy mówią: głupie, durne, bez sensu. Pomyślcie troszeczke!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() re.up
Emmmmm... Gimli jeszcze nie jest moderatorem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Re: up
Gimli nie jest moderatorem ale najwyraźniej myśli że moderator da upomnienie jak tylko wejdzie na ten topic bo moderatorzy to tylko maszyny do rozdawania upomnień które nie mogą bez tego żyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: top Myślę że raczej te informacje są ogólnie dostępne i wszyscy z nich korzystają.
![]() |
#6 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2003
|
![]() Jestescie lolki
![]() ![]() ![]() ![]() macie zonka chlopcy ![]() muj podpis o ty muwi ![]() | | | | \/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Hmm nie wiem czy zauważyliście kruczek ale:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() re. up narazie nie planujemy przyjmowania nowych modkow [niedawno taki zabieg mial miejsce] Dobo powiedzial to trochu ironicznie ![]() a co do kopiowania danych z innych stron: jest to jedyne wyjscie zeby stworzyc strone, bo watpie zeby komus chcialo sie to wshysko sprawdzac w grze [a juz napewno nie pojedynczej osobie] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Pomyśl Higokes..... Robisz wszytko sam całe materiały, a jeśli chcesz żeby były prawdziwe to są na innych stronach w innej formie
(z tibia.de) , a ty namęczyłeś się jak głupi. Wiadomosci muszą być zawsze z pierwszed ręki- tu jest nią tibia.de Modkowie to spoko typki. Znam dobrze jednego. Są to normalni ludzie, ale oni muszą dbać, aby był tu porządke i forum nie wyglądałeo jak plątanina bzdetó i bluzg. Może dlatego czasmi wydają ię wam tacy oschli, ale tak nie jest. Pozdro dla all składu w tym głównie Nemezisa i Yogiego
![]() |
![]() |