|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2006
Lokacja: w domu
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: zajebista
Świat: dobry jest
Skille: duże
|
![]() Nie wiem czy są już jakieś newsy na temat serwerów, jeżeli Tibia.com takie zapodała to proszę o tym napisać.
O tuż moje pytani brzmi: Jak myślicie czy CipSoft podczas letniego update (lub chwilę po) stworzy nowy server czy będzie się starał zwiększyć przepustowość i jakość serwera starych?
Zarabiaj 10-20 dolarów na godzinę wypełniając ankiety, warte są one od 15 centów do 2 dolarów, bez referralów , przez internet! To nie kolejne oszustwo gdzie płacą Ci 0.01 za emaila, tu zarabiasz prawdziwe pieniądze! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Sporo światów, zwłaszcza pvp jest pustych. Dlatego wedlug mnie cipsoft nie zrobi nowych serwów a jak już to nowe non-pvp. Mimo, że sam grałem na non-pvp z przyczyn własnych to światy NON-pvp cieszą się uznaniem dlatego, że taki nastolatek, dziecko neo i noob może tam bezkarnie grac, wyzywać i kraść. Na pvp nie miałby szans. Dlatego te serwery są pełne, bo grają tam dziecki i jakieś 10% normalnych graczy.
Dlatego uważam, że nie ma co liczyć na nowe światy, jak już to tylko wyżej wymienione. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Bloodwin ma rację
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: NetFans
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Elysia
|
![]() @Bloodwin
No właśnie, chyba jednak nie. Według mnie po powstaniu nowego servera pvp, każdy gracz będzie chciał tam grać, żeby rządzić na takowym servie. Tam na 8 lvlu lali by się vortexami, taka byłaby rzeź. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Ale widzisz, CIPSOFT nie jest głupi i nie zrobi ci nowego serwa pvp, który będzie stał prawie pusty jak kilka innych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() no i wlasnie dlatego po okresie kilku miesiecy ustalilaby sie tam liczba graczy typowa dla normalnego pvp, czyli za duza zeby serwer zamknac a za mala zeby wygodnie grac.