|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() witam mam 2 problemy
![]() mogłby mi ktoś wytłumaczyć jak wstawić zdjęcie do imageschack a potem wstawić je na forum... jeszcze jeden mam problem www.foteka.pl mi niedziała ![]()
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Co do foteka.pl tam jest wyraznie napisane:
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Blondynka
|
![]() Najpierw musisz wpisac w okno swojej przegladarki link www.imageshack.us. Nastepnie klikasz w przycisk "przegladaj", wybierasz interesujace cie zdjecie, otworz, oraz "host it". Czekasz chwilke... I wybierasz ostatni link. Gotowe.
![]() |
![]() |
#4 |
Włókniarzyk
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Imię: Botrex
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @slythia
tego to się domyśliłem tylko niewiem co wpisać niżej pod miejesem na wybrane zdjęcie @up nieznalazłem tam info na temat imageshack.
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Monsword - 02-05-2008 o 14:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
@Down Ja zawsze wybieram opcje albo show image albo direct... Nigdy tej ; ).
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 02-05-2008 o 14:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
Stan: Na Emeryturze
|
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() upośledzone dziecko dziękować
ale wciąz mam problema ![]() więc tak.. wybieram zdjęcie klikam host it i gówno sie dzieje nie pojawiają mi się żadne linki w jaki formacie mają być zdjęcia..? jpg czy coś? @down ale po kliknięci w host it nic się niedzieje wracam na stronę na której wybiera zdjęcie... może to przez format ? ;>
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Monsword - 02-05-2008 o 15:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Imageshack.us jest często przeciążony dlatego musisz trochę poczekać, aby Ci się te linki wyświetliły.
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() (temat do kasacji)
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
|
![]() Napisz Ci latwiej.
1. Wchodzisz na http://imageshack.us/ 2. Klikasz na prostokacik z napisem "Przegladaj". 3. Nastepnie wyskakuje Ci taka tabelka. 4. Szukasz swojego folderu w ktorym masz zdjecie ktore chcesz dac na forum. 5. Zaznaczasz zdjecie ktore chcesz dac na forum. 6. Klikasz prostokacik z napisem "Otworz". 7. Znika Ci tabelka oraz kolo prostokacika z "Przegladaj" pojawia sie sciazka do Twojego zdjecia. 8. Klikasz prostakacik z napisem "Host it". 9. Czekasz az pojawia Ci sie linki. (Moze to potrwac! Szybkosc zalezy od obciarzenia serwera oraz szybkosci Twojego lacza. 10. Po wyswietleniu sie linkow kopiujesz link nazwany "Hotlink for forums 1". 11. Wklejasz link na forum. 12. Cieszysz sie ze swojej glupoty. Pamietaj! Rozszerzenia zdjec maja byc: jpg, jpeg, png, gif, bmp, tif, tiff, swf. Waga zdjecie nie moze przekraczac 1.53 MB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Jak można być tak upośledzonym cymbałem aby tego nie wiedzieć... On nawet nie spróbował tylko odrazu założył temat... a wy, jeszcze go karmicie, a potem ja dostaję warna za pokazywanie na niego palcem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2008
Lokacja: Knurów / Śląsk
Stan: Początkujący
Imię: Geero
Profesja: Knight
Świat: Kyra
|
![]() @Up
Grzeczniej , pyta bo nie wie.. @Topic Myślałem że wszystko w życiu widziałem ![]() Na przyszłość użyj opcji szukaj ![]() A pozatym Photobucket jest najlepszy i zawsze dobrze działa.
![]() Kiedyś : Geero [119 lvl- 48 dni] | Este Crux [60 lvl] Neall[22 lvl 80/80 ] Moje Tematy : Poradnik dla Paladyna od 1 do 100 by Escoo. Movie : Geero Life Elo elo 5280 Europe -> Poland - > Silesia - > Knurów- Wyspa Ostatnio edytowany przez Escoo - 02-05-2008 o 15:44. |
![]() |
![]() |