|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Kumpel mi mówił że da się jakoś zrobić tak że Facce mogą mieć stroje Pacc ale widoczne tylko dla nich. Czy to prawda?? A jeśli tak to jak to zrobić??
Aha i żeby nie było to użyłem przycisku "Szukaj" i nic nie znalazłem na ten temat ![]() EDIT: Wyzzer a mógłbyś dokładniej to opisać bo nie bałdzo rozumiem a z tematu Dobo nic raczej nie wyniosłem oprócz Tibi sprite editor ![]() PS. Dlaczego przy niektórych obrazkach pokazują mi się kolorowe kreski?? EDIT2: Jejku no Help me plx!!! a nie każdy mi tu mówi żebym sobie Pacca kupił...(najpierw trza mieć na niego kase ![]() ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pantryk - 18-11-2004 o 23:44. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ależ oczywiście że się da. Sciągasz Tibia Sprite Editor, ropakowujesz plik Tibia.spr, zmieniasz cyferki, pakujesz plik, włączasz Tibię po czym możesz się cieszyć tym że śmigasz w ubranku Pacca
![]() Kod HTML:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=11158
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ja mam tez latwy spusub kup pacca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Kup pacc na 3 miechy zrob sobie jakis outfit i jak Ci sie pacc skonczy to wyglad zostanie (jak bedziesz chcial go zmienic to juz nie wroci ! :> )
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Tibia sprite editor i tibia sprite editor... A moze ktos by mi powiedzial skad sciagnac TSE dla tibii 7.3? bo cus mi sie zdaje, ze mam wersje do tibii sprzed up`a.