|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master of Wild Nature
Profesja: Elder Druid
Gildia: Angels of Honor
Świat: Guardia
|
![]() Witam. Mam problem - otóż od piątku (2 maja) nie mogę wejść na oficjalną stronę tibii. Internet działa bez problemu, grac mogę, surfowac też dowolnie. Jednocześnie od kumpli wiem, iż nie posiadają tego problemu. I tu pojawia się moje pytanie - czy możliwe jest by wina leżała po stronie dostawcy netu (Netia na laczu TP)? Jeśli nie to czym może być to spowodowane? Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam, MoWN |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() Można wiedzieć w jaki sposób pojawia się ten problem? Spróbuj wyłączyć firewall może to on blokuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2008
Imię: Master of Wild Nature
Profesja: Elder Druid
Gildia: Angels of Honor
Świat: Guardia
|
![]() Problem tkwi w tym, że jedyną stroną z której nie mogę skorzystać jest tibia.com (po wpisaniu adresu okno przeglądarki pozostaje wciąż puste i może tak bez końca - nic się nie wczytuje). Z innymi stronami nie mam problemu, klient działa też w porządku. Po prostu nie wiem co tak nagle się stało
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Sprawdź plik host z lokalizacji:
X:\Windows\System32\drivers\etc Jeżeli jest jakiś wpis z tibia.com to go usuń i w tym wypadku radziłbym Ci sprawdzić swój komputer jakimś antyvirusem, bo prawdopodobnie masz keyloggera (często keylogger blokują stronę tibia.com byś nie mógł zmienić hasła w czasie trwania hacka). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() dobra... ja mam to od 2 miesięcy... i to nie plik hosts... zna ktoś inne rozwiązania? (cookies, cache, ff, opera sprawdzone... firewall też)
|
![]() |
![]() |