|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2008
Lokacja: W-Wa
Stan: Początkujący
Imię: Mateusz Knight Spider
Profesja: Knight
Gildia: Happy Tibians
Świat: Nova
Poziom: 13
Skille: 38/36
Poziom mag.: 1
|
![]() No sory chyba musze przyznac ja to "NOOB" śmiech na sali hahahahha
![]() ![]() ![]() Ale 19 lvl mam i to chwale ;/ i mam pytanie gdzie mozna na Venore wbic nom z 25 lvl? no znam Miejsce z cycami obok POH ale no ja to "NOOB" i jak sie nie ubezpiecze w dobre itemki to dedne z braku many i hp jak to sie deda xDDDD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z góry thx i powtarzam ja to "noob" muhahaha |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Apr 11 2008, 14:44:16 CEST Died at Level 18 by a cyclops
Comment: (Im plish.Im not PK.I don't like war.No kill you.Im jestem luzik ubie polakow and br. ![]() Szukaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Imię: Xinotar
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 14
Skille: 66/57
Poziom mag.: 7
|
![]() Dobrze żebyś zawsze miał przy sobie min. 1 bp manasów, bo bez tego expienie drutem nie ma sensu;/ Długo będziesz musiał czekać aż ci sie mana odnowi, a przez to dużo wolniej będziesz expil, no i oczywiście w ostrych sytuacjach nie będziesz miał sie jak uleczyć, a chyba lepiej wydać 1k na bp masasów niż odrabiać straty po dedzie.
Dobre miejsce na exp dla ciebie to podziemia Mount Sternum. Dużo (-2,-3) ghuli skieltow. Exp i lot wyśmienity ![]() Albo idź na DC poziom -1 -2(tylko roty i slimy). Tylko weź ze sobą przynajmniej 3 bp manasów żeby tam chwile poexpic. Ostatnio edytowany przez matitek - 07-05-2008 o 17:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Świat: Hiberna
![]() |
![]() rotowisko >> od venore i kasa fajna
|