|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Prolog spełnia swoje zadanie, zaciekawia nas i zachęca do dalszego oglądania fake story, lecz mam kilka zastrzeżeń co do fabuły. Koleś budzi się w pokoju, zauważa, że jest po 8, mimo że ma głowę zwróconą w drugą stronę. Nastę idzie korytarzem przechodząc obok służącej (z tasakiem o0), a ona nawet dzień dobry nie powie. Potem staje przed drzwiami i zamartwia się brakiem strażników, a gdy wchodzi do środka widzi krew i zamiast wołać o pomoc czy coś w tym stylu, martwi się o skrawek papieru. Za fabułe 6/10.
Jeśli chodzi o grafikę jest NIECO lepiej. Po pierwsze pokój chłopaka stoi na samym środku innego pomieszczenia (o0). Pokój nie ma jednego elementu, a mianowicie skrawka ściany (lewy górny róg). Następnie pusty korytarz i dotego niedokończone ściany. Następnie kolejne puste pomieszczenie. W środku stare lampiony, koksowniki czy jak to tam się nazywam, a przy pomarańczach białe kropki. Poza tym sklejka dobra. Jeśli przyżreć się o interpunkcję, gramatykę i tego sprawy to jest kilka takich rzeczy. Nie stawiasz kropek na końcach zdań, a po przecinkach nie widzę spacji. Zauważyłem też "do" zamiast "to". I powinno być: "Hmm? A gdzie straż? Dziwne." Po "?" nie stawiaj ".". Jeszcze się przyczepie tego, że używasz nie swoich outfitów. Outfity zapewne wziąłeś za pozwoleniem, ale mógłbyś porobić też swoje, no chyba, że przeprowadzałeś rekrutację (ja teraz już robie swoje outy ; d). 6-7/10 ogólna ocena 6-6.5/10
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Pusto tu trochę, i mam dylemat.
Co to jest?? : -Dom? -Willa? -Zamek? -Wiezowiec? Otoczenie dziwne strasznie. Nie oceniam, bo to prolog (?). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2007
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Rzuciło mi się w oczy brak pozycji chodzącej
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Pustka.
Błędy graficzne. (coś w stylu dead pixels - białe kropki przy prawie wszystkim co wkleiłeś, brak rogu ściany itp.) Kompletny brak interpunkcji. FACET! Słyszałeś kiedykolwiek o KROPKACH, (.) PRZECINKACH, (,) I WYKRZYKNIKACH (!)?! Fabuła zapowiada się ciekawie. Tasak nieproporcjonalnie wielki. Pokój na środku korytarza. PUSTKA... Krew mogłeś wkleić jakąś inną, np. sam rozprysk. Plama na ziemi głupio wygląda. Straż zginęła, a śladu nie ma. ...i jeszcze raz PUSTKA! Tyle z ważniejszych. Popraw to, bo czarno ten fake widzę. PS. Zrób coś z tą pustką. KONIECZNIE!!! PS2. Nie wymawiaj się nie umieniem... Ortografia obowiązuje każdego, SZCZEGÓLNIE "dyzlektykuf". @down Tak. Kolumny, posągi, stoły, obrazy... cokolwiek. Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 08-05-2008 o 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2007
Lokacja: Tarnów
|
![]() Czemu pustka ? to się już zmienii wiecie co nie widziałem co dać jakąś kolumnne ? hę
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Minusy:
- Wszech obecna pustka. - Lewy górny róg chatki. - Pokój Głównego Hiroła w jakimś innym pokoju. - Dlaczego wszystkie przedmioty oprócz łba orka nie dotykają ścian? Aby łatwiej sprzątało się. - Dlaczego ten "llistt" leży w krwi a jest czysty jakby wyszedł z fabryki papieru? - Białe kropki przy foodzie. Plusy: - Prolog bardzo zaciekawia... Neutralne: - Krew przy stole. (Jak kogoś zabili i ciała zabrali to czemu śladów krwi, jakby kogoś po podłodze ciągnęli, nie ma) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arashel czemu zakładasz że to super hiro heh ? no ale dobra dzienx za komenta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() A ja gdzieś napisałem supeł hiroł?! Hiroł to hero a hero znaczy po polsku Bohater... PS. Tak na marginesie... Dokończyłeś kiedyś jakiś fake? Ostatnio edytowany przez Arashel - 08-05-2008 o 18:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrobiłem kilka w tym więkość ciulowe więc nie dokończyłem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
|
![]() Cos mi sie wydaje ze ten outfit glownego bohatera (jezeli nim jest) gdzies juz widzialem i niewiem czy twoj.
ta facetka z tasakiem to Edward Norzycorenki? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() :> Fajnie 8\10
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() Skąd on wie, która godzina jeżeli nie ma nigdzie zegarka?
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
|
![]() Tak , ten o wiele lepszy od tamtego , lecz narazie nic nie wiadomo... Zobaczymy jak to dalej uciągniesz
![]() ![]()
"Klasyczne pytania po retardzie Witam wszystkich Po długim retardu, postanowiłem trochę wrócić do Tibi. Mam oto dwa pytania (tak szukałem, znalazłem ale trudno jest mi podjąć decyzję)" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=223908 Koks ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Next part miałem dać 12 obrazków ale dałem tylko 6 bo nooby zepsuły chumor Kedvex i Marek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moich Rodziców ... ![]() Ostatnio edytowany przez Dyngi - 09-05-2008 o 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: klykash?
Wpisy bloga: 12
Profesja: Knight
Świat: Unitera Plis
Poziom: 22.
Skille: sux/sux
Poziom mag.: 66
|
![]() -ortografia
-kościa xD -"to proste Sir nastepca tronu oczywiscie oprocz mnie" - nie zrozumiałe -Fabuła może być, ale wykonanie ciut gorsze -Dokańczaj Fake'i! 6/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Słitaśny Krulik
|
![]() "A nie wiesz kto mu go zabić porwać?"<nie rozumiem tego zdania
"to ja jestem prawowitym zwładcom...za niedługo..."<a nie lepiej "to ja jestem prawowitym władcą...niedługo..." "trastyczność"<Drastyczność "przyczytał list straż go odeskortowała i ustawiła straż przed jego pokojem"<a może przeczytał list po czym został odeskortowany do swojego pokoju który jest strzeżony przez straż "masz kościa"<masz gościa "Pujdziemy do pokoju moich ojców"<pójdziemy do pokoju mego ojca "bendzie"<będzie graficznie dobrze, aczkolwiek nic nadzwyczajnego nie będę się bawił w skalę 1-10, tylko powiem: Fake słaby |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() I mamy kolejne "Supa hiro następca tronu zabija supa hiro pretendenta do tronu". Poza tym ortografia na poziomie zera bezwzględnego i dalej te same bugi graficzne. Skracając - słabizna.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Super hiro ehh ... ? wątpie,ortografia nie umiem
![]() |