|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Czesc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Basiak - 20-11-2004 o 12:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Gdynia-Inferna
![]() |
![]() Ty debilu mogles mid ac chara a nie go zabijac ja cie ciesze jak dostane 10 lv paladyna ze skillami 10/11 jak cos to ja Kartofel albo Pasiak kumpel twojego brata ;]
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() mogles sprzedac tego knighta a nie pkowac bo i tak straciles wszyscko wraz z deadem na red skulu a na allgro bys troche zarobil a tak to i nie masz chara a ni itemow
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Natepnym razme nie radze czynic podobnych rzeczy. Sprzedac chara trza bylo a nie go niszczyc, bys duzo wiecej zyskal
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() Eeee sorki ale ty idiota niezly jestes
![]() W tibie mozesz grac w miedzy czasie jak nie bedziesz mial nic do roboty a co do vamp shielda... Kolezanka z Tibii mojego kolegi stracila c-seta,guardian shielda,bright sworda i jakis tam helm naraz(...) bo ja zpekowali i co ?opowiadal jak sie pytala czy ma dwarven shielda jej dac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no ok moglem zrobic co chcialem... robilem tak i prosze mnie nie wyzywac od iditow itp. zachowajcie to dla siebie... od dzisiaj prowadze inny styl zycia.. koniec narazie juz sie chyba nigdy na tym forum nie spotkamy BYE ALL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() ej no basiak widze ze nie umiesz dobrze grac.... na pekowanie bez uhow lol
ja 42 elite zabilem 76 royal palla z 11 bp uh i mi dsm wypadl bo alo nie mial ale bylem potem hunted ![]() ale to co pokazales to jest kompletny brak profesionalizmu ![]() ![]() aha i mogles p-seta wlozyc zamiast c-armow LOL ![]() ![]() ze tak powiem zrobiles jak ciota jak juz pekowac to z impetem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Krzyżak
|
![]() Hmm, to fakt że mogłeś sprzedać tego chara i wtedy mógłbyś znajomym piwo postawić albo coś
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() mozesz byc ze skullem w tempie np. rzucasz fb pod depo, jakis high lvl cie zabije a ty sie odradzasz ze skullem. jak tak mialem ze stoje ze skullem i pokazal mi sie pojakims czasie komunikat o morderstwie
![]()
[Harmonia] Niat Luza's Thread. who | grep -i blonde | date; cd~; unzip; touch; strip; finger; mount; gasp; yes; uptime; unmount; sleep Ostatnio edytowany przez Leweracja - 20-11-2004 o 13:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() to jest bug !!!
ja tez tak mialem pare razy i jak masz white skul w swiatyni zaraz po odrodzeniu to sie nie mozesz ruszac to nie jest fake!!! ![]() ![]() chwile czekasz i all is ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm to raczej nie bug tylko sposob na uspokojenie delikwenta :>
![]() |
#12 |
Krzyżak
|
![]() Aha dzięki! Mi to się nigdy nie zdarzyło!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: gdynia
![]() |
![]() mnie tez zabil 50 lvl przed chwila moj biedny sorc na 23 spadl na 22 stracilem kinight legi i buty
![]()
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2004
|
![]() Cytuj:
Basiak masz racje ze konczysz z ta gra ,chciales sobie zabijac innych w swoim najlepszym eq i bardzo dobrze ,bo inaczej jak bys wziol dsa i jakies p legsy to i tak bys zaczol grac ,bo chyba jak stracisz swoje najlepsze eq to juz sie grac nie chce ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dzieki tfardziel... tylko Ty sie dobrze wypowiedziales thx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Białystok
Imię: Ma'jok
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nikt mnie nie chce :S
Świat: Unitera
Poziom: 45+
Skille: 74+/58+
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() jejku stracic vamp shielda tez cos... ;] ja stracilem na raz golden armora bohy vamp shielda na lagu przez jakiegos idiote co nie rozumie po polsku a polakiem jest -.- gram dalej ale na innym swiecie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Imię: Axemir
Profesja: Knight
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
|
![]() Basiak wiesz co powiem ci ze nie wierze ze skonczysz
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Globi wiesz co CI powiem... konczylem juz raz z tibia.... i znoff zaczolem... ale tym razem nie.... nie bede gral.... kulku kumplli juz tez przestalo.... POzdrowienia dla was... olek ,damian,fifi, Mortox.... stary dzieki ze mnie poparles....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przykro mi stary
![]() Hmmm cos mi sie wydaje ze ja cie za***alem wtedy w Ab btw. dzisiaj byly masakryczne lagi na ALdorze (przez jednego padłem na Ofie m THX TO CIPSOFT)co moze wskazywac na cofke serva , ale wiesz nic nie jest pewne Farwell
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() Ja CI powiem Tyle ze niejestes leprzy od tych przez ktorych przestales grac bo Cie zabili robisz dokladnie to samo ..
Zabil Cie kurde 50lvl to sie wsciekasz i idziesz bic noobkow ktozy traca swoje bezcenne p sety na kotre pracowali meisiacym jestes taki sam jak Ci ktorych tak przklinasz w swoim topicku . . Przez takich ludzi jak Ty Tibia sie robi niezbyt mila Gra No COMENT FOR THIS NóóB PLAYER Ostatnio edytowany przez Xelede - 21-11-2004 o 14:19. |
![]() |
![]() |