|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2008
Lokacja: z bloku.
Stan: Niegrający
Imię: Tranxux
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
|
![]() Witam
![]() Może nie który z was mnie pamięta ![]() Oto ja: Tranxux 25+ Paladyn i 60 Dist+ Lubie chodzić na hunty z kumplami ![]() ![]() ![]() Frugos 80+ Knight i Skille xx/xx Lubi kośić noobów ![]() ![]() ![]() Del'pi 100+ Knight a skille słabe/słabe ![]() Może i nie będzie tutaj dawał SSk'ow ale i tak go dam ![]() Jak Frugos lubi kośić noobków ![]() ![]() __________________________________________________ _______________ Dobra teraz SS'ki. LeveL'e : Najpierw 23 Lefel ![]() ![]() - LeveL 24. ![]() - No i "najnofszy" level : ![]() __________________________________________________ _______________ Hunty : Tutaj taki mały Solo Drag ![]() ![]() - ![]() - Myślę ze drag był wnerwiony dlatego miałem mana shielda ![]() ![]() - Tutaj bylem z Del'pim na 5 GS'uf ;p ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - A tutaj mały Vampek ![]() ![]() __________________________________________________ _______________ Inne: Mały wypadek ^^ ![]() - Se byliśmy na DL'ach a tu jakiś noob nam bił i sie nie opylało ![]() ![]() - Mała rozmowa jak czekaliśmy na resp ![]() ![]() - No to na chwile ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam! ~Tranxux Ostatnio edytowany przez Xikon - 10-05-2008 o 21:17. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: Ruda Śląska/Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Malfroy
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 300
Skille: 113/108
Poziom mag.: 10
|
![]() Pierwszy xD
Fajne SSki GL |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeff Dragon
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() No ladnie, powodzenia.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nikt nie kometuje.... Temat już na 8 stronie...Czy te kometowanie boli
![]() Dam tak o parę scrinow ![]() Tutaj żeby ktoś kometował temat xD : ![]() - ![]() __________________________________________________ __________________ Tak już w nocy.... 9 MLvL ![]() ![]() - 60 Dist. (Wiem ze słabo na prawie 26 lv ale będę skillować na 30 lefelu ![]() ![]() - A tutaj mała rozmowa z qumplem ;D ![]() __________________________________________________ __________________ I teraz karmić ![]() ![]() Pozdrawiam! ~Tranxux Ostatnio edytowany przez Xikon - 11-05-2008 o 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Soul Society
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
|
![]() No dobra, jestem super ultra hiper eFul hojny i Cię nakarmie
Gratz ssków, advków, skillików, lvlków, lootków itdków ;p
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najz, najz, czyżby geniUsZ?!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() No,jakieś komy ;D;D
Dobra teraz SSy ![]() DL hunt z Del'pim (jeszcze level 24.) Najpierw 2 Dragi ![]() ![]() - No a tu już DL ![]() ![]() - No a tu Del ładnie walnął ![]() ![]() - Hit za 6 _/ ![]() - No i znowu ładne hity ![]() ![]() __________________________________________________ _____________ A teraz coś aktualnego! Nowa Gildia! ![]() - Pierwszy raz w "życiu" to widzę ![]() ![]() - No i 26 Lefel ![]() ![]() __________________________________________________ _____________ A teraz Karmić!!! @Down Ja tam tylko dobiłem Lefel ![]() A tak o ![]() ![]() Pozdrawiam! ~Tranxux Ostatnio edytowany przez Xikon - 12-05-2008 o 21:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Katowice
|
![]() Bardzo fajne ss'y,fajnego miałeś farta z tego draga.Przenieś się już w bardziej hardcorowe miejsca z guardami(chyba że masz lagi),mam 43 pala to coś o tym wiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Jest spoko
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2008
|
![]() troche male lvl mysle ze z czasem bedzie coraz ciekawiej a tym czasem zapraszam http://forum.tibia.pl/showthread.php...6#post2049406:)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Profesja: Knight
![]() |
![]() No...
SSy bardzo dobre, mam nadzieję, że temat się rozwinie. Tranxux, karmię cię swoim komentem ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Alarik - 13-05-2008 o 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() @Frugo
Naabie, wrzuc pare ssow ;d @Del'pi A Ty evul pro gejmerze to samo co Frugo ;d I all sa happy @Tranxux Bede czlowiek, dam kartofla --->> fajne ssy, jedziesz po ziolo Nadal glodny? ;d Ostatnio edytowany przez Maxiv - 13-05-2008 o 16:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Zrób z kartofla frytki to zjem ;o @All Dziękuje za komy ![]() ![]() Pozdrawiam! ~Tranxux Ostatnio edytowany przez Xikon - 13-05-2008 o 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to teraz SS'y
![]() _______________________________________________ EF-Quest! O yeehhaaa !on!11!one!! ![]() - Sie Elfik wnerwił...I tak padł ![]() ![]() - A tutaj nagrodyy ![]() ![]() _______________________________________________ Super sklejka! Bylem z kumplem z gildi na Wyvernach. 20 wyvek ubiliśmy a loot... rzal przez rz ![]() ![]() _______________________________________________ GS'y z Frugiem ;p -1 ![]() -2 ![]() -3 ![]() -4 ![]() -5 ![]() -6 ![]() Loot jak zawsze.. NIC! _______________________________________________ Coś aktualnego :d Zakup przed 5 minut ![]() ![]() Pozdrawiam! ~Tranxux |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No niestety, loot z wyvern nam nie wyszedł, może dzisiaj dopisze
![]() Zdjęcia niezłe, widzę, że raz nawet załapałem się z komentem (;d) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2008
Lokacja: Polska :P
Imię: Elite Teryq
Poziom: 100
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Siema Fotki mi się podobają a zwłaszcza Del'piego Powodzenia w następnych huntach piszcie do mnie ;P
Elite Teryq Here Cya. PS: jak moge wklejać fotki w twoim temacie to napisz |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Moje best solo (już nie, na koniec hunta ubiłem draga, ale nie mam zdjęcia
![]() ![]() Dodam, że z mojej pierwszej solo wyverny... poleciał wyvern fang ![]() |
![]() |
![]() |