|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() Jeśli masz sieć to możliwe że ktoś inny ssie jak poj.. i wtedy masz słabszy transfer.
Mam dsl'a i nieraz tak mi net chodzi że można *****cy dostać i po 2-3 dniach przechodzi i jest ok oczywiście wina TPS'a. Jeśli Hijackthis nic nie wykrywa logi ok to myśle że format niepotrzebny |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() format nie ma sensu, jeżeli hijackthis i av nic nie wykryły to znaczy ze komputer jest czysty
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Avast = Gówno i nie wykrywał mi większości wirusów, dopiero jak wgrałem Nortona to odkrył te wszystkie Trojany zwalniające neta...
CośtamCośtam.32
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Patrz strona 2, post 11.
Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 19-05-2008 o 14:22. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @up
LOL AHAHAHAHAHA!!!
![]() |
#7 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() O takich rzeczach nie pisze sie na forum. Chyba, ze chcesz zeby twoi rodzice niezla kare zaplacili ;>
A co do neta jaki polecamy, to zalezy jakie sieci do ciebie dochodza. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Ja mam UPC, 4mb/sec i jest spoko, tylko jak to, to bierzcie od razu telefon, telewizor i net, bo inaczej się nie opłaca.
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() 10mb/s za 89zl miesiecznie dla nowych klientow sie nie oplaca? :>
|
![]() |
![]() |
#11 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() UPC. Zero problemów.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 19-05-2008 o 14:23. |
![]() |
![]() |
#13 |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() Co ci da to, jakiego on ma neta?
Nie w kazdym miescie mozna miec np. UPC. Zainteresuj sie jakie firmy sa dostepne u ciebie, wymien je tutaj to ci pomozemy. Zacznij w koncu myslec przed napisaniem posta. Nie jestesmy jasnowidzami. |
![]() |
![]() |
#14 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Neostrada.
Zero kicków, raz na ruski rok większa awaria, trwająca maks 1 godzinę. Polecam szczególnie do ludzi z Wrocławia, oraz z Warszawy - tam podobno także chodzi bez problemów. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Imię: Dolcu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Heh,bierz Neo wielki plus to zmienne IP i 0 laggow/kickow itp shitów też muszę zmienić neta bo mam w tyj je*anej Vectrze non stop Kick'i/freezy/laggi net często sie wali mam neta 4 mb transfer mi dochodził po 600 czasem a teraz mam po 20-max 59 zobaczyłem... Bierz Neozdrade i nie sugeruj sie tym "o nie jak będę miał Neostrade to będę dzieckiem neo"
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Ja np. mogę narzekać na neostrade. Mialem przez około 2 lata prędkość 256, 0 kicków/freezów/lagów. Po jakimś czasie zmienilem na 1mb i przez początkowe kilka miesięcy to była masakra. Kilka razy na dzień rozłączanie się neta. Przeczytalem, ze to przez ten programik, co łączy z netem. Odinstalowalem - też padała. Po jakimś czasie ustało to, chociaż czasami można doświadczyć tego miłego napisu: "Użytkownik został odłączony od usługi". Teraz nowy komp, to zainstalowalem AutoConnect, może on coś poradzi.
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 19-05-2008 o 14:23. |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Internetowy mit nr. 3456043 - wirusy spowalniają neta.
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Neo nie polecam.. mam 1mb/s zmienne ip.. net się rozłącza minimum 2-3 razy w tyg. pod względem ściągania.. jest ok. Osobiście żałuje, że nie mam UPC...
a anty-virek to tylko Kaspersky ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Nie do końca taki mit.
@ topic Przeskanuj Panda Active Scanem podczas aktywacji wirusa. Panda ma technologię Tru-Prevent, która powinna upewnić co do źródła problemu. Gorzej jeśli jest to rzeczywiście wirus. Włącz menadżer zadań i zakładkę procesy, sprawdź czy podczas pojawienia się tego czegos dochodzi jakiś proces, dalej będziemy kombinować. Ostatnio edytowany przez Arcan - 13-05-2008 o 21:37. |
![]() |