|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Od dłuższego czasu mam problem, mianowicie gdy załączam Tibię i pogram sobię około 10 min. internet się wyłącza, wyloguje mnie. Nie pisałbym o tym na forum tibii gdyby nie fakt, że gdy wyłączę Tibię to wszystko momentalnie wraca do normy. Pomóżcie mi!
P.S. Procesor: AMD Athlon(tm) XP 2600+ 1.92 GHz RAM:1,00 GM RAM Karta Graficzna:NVIDIA GeForce 6600 GT ----------------------------------------- INternet: Neostrada LiveBox (łączę się bezprzewodowo z pomocą "klucza" (US ![]() Prędkość łącza 6mb/s Ostatnio edytowany przez rav1033 - 11-05-2008 o 12:00. Powód: Dane łącza |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() To Bóg, Cię broni przed złem, ale nie poddawaj się szatan w końcu postawi na swoim i twój internet będzie działał normalnie : )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Lokacja: Ostrowiec Św.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: End'rek Knight
Profesja: Knight
Gildia: Niechciani Nielubiani
Świat: Harmonia
Poziom: 81
Skille: 86/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Może spowodowane jest to za słabą prędkością łącza, bo tu na pewno nie w komputerze problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Mój Net:
INternet: Neostrada LiveBox (łączę się bezprzewodowo z pomocą "klucza" (US ![]() Prędkość łącza 6mb/s Więc nie wiem czy to wina internetu, może coś w ustawieniach Tibii ? Pomóżcie. Ostatnio edytowany przez rav1033 - 11-05-2008 o 12:04. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Cycow WLKP
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rysio pogromca Neostrady
Gildia: Mam Czlonka
Świat: daj kamienia
Poziom: daj
Skille: mi