|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2008
Lokacja: Sopot
Imię: Daker Garrie
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 16
Poziom mag.: 7
|
![]() czy droga z carlin do Ab'dendriel jest trudna , w tym sensie czy jest tam ktoś lepszy w od goblinów , hunterów i takich podobnych , bo mi sie nie chce nabijać lvl'a w tibi i mam ochote odkryć nowe miasto
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Słitaśny Krulik
|
![]() a wiesz że nie musisz iść przez gobliny? Możesz przejść nad nią. jeśli tamtędy przejdziesz to gdy w las zadaleko pójdziesz nie spotkasz nic silniejszego niż Poacher...no ewentualnie możesz trafić na tak wilków na AB (szansa 1 do 10000~) bądź atak orców na carlin/femour hills (szansa 1 do 99999999999999~)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Marcin of Valoria
Profesja: Elite Knight
Gildia: Troyanic Warriors
Świat: Valoria
Poziom: 45
![]() |
![]() rzal i bul
@topic nie ma../ chyba ze pójdziesz jakoś krzywo
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Titania
Poziom: 82
![]() ![]() |
![]() Pod bramą Ab możesz spotkać Poachera ;o
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() smycz977, a ktory masz level?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2008
Lokacja: Sopot
Imię: Daker Garrie
Świat: Askara
Poziom: 16
Poziom mag.: 7
|
![]() mam 9lvl ale jestem dobry ( mam dobry ekwipunek jak na mój lvl )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2007
Stan: Niegrający
Imię: Haer Isaac
Świat: Harmonia
Poziom: 64
Poziom mag.: 50
|
![]() Tibian Earth, a jak chcesz sie dowiedzieć jakie potwory po drodze spotkasz to klikasz w taki pytajnik i widzisz co gdzie sie respi.
Kiedyś szłem jakimś hackniętym charem (12druid bez eq) z Venore do Ab, jakos doszłem ;p Takie to trudne w tibian earth wejść ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Pacz: idzierz z carlin na wschud > i morzesz spotkać najpierw takie potwory jak walrika albo amazon. Potem jak ih ominierz to morzesz napotkadz na takie potwory jak gobliny, cyklops i huntera. Jak je ominierz albo szczensliwie na nie nie trafirz to kieruj sie na pulnoc ^ i trafirz do a'bdearendil
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Początkujący
Imię: Libatzione
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 14
Skille: 57/59
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() A ja mam pytanie: skąd i za ile kupic klucz do wejscia do trolli pod Ab'Dendriel (byłem tam z nadzieją, że poskiluje, a tu drzwi zamkniete)...
Proszę o odp., PZDR! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Na prawo od procesora
Imię: Juri Ivanovicz Gorki
Świat: Hiberna
Poziom: 45
Skille: :)
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() u npc przed drzwiami (elf jakby co)
2up@ domin3x kup słownik języka polskiego zanim coś napiszesz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() http://tibia.pl/earth
Wejdź i zobacz droge z Carlin do Ab'Dendriel wystarczy poszukać ![]() Nawet jakby cię coś zaatakowalo to i tak zdążysz uciec bądź go zabijesz. @down Avios niepowtarzaj sie bo w 6 tematach widze takiego samego posta napisanego przez ciebie -.- Ostatnio edytowany przez Sooune - 14-06-2008 o 12:09. |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Imię: Rena Carti
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Infernal Souls
Świat: Astera
Poziom: 71
|
![]() Ja tego forum nie rozumiem, ludzie zamiast sparwdzic banalnie info na necie, ba na t.pl wszystko jest (tibia.pl jak co, bo zaraz jakis kretyn na priv mi napisze, ze ine strony "reklamuje" i mam hunta od jego "koleguf kturzy majom po dwónastym lefelu!"). Zapewne mysli: ODKRYLEM SUPER TAJEMINCE WOW LOLWOWOWOWOW!!!!111oneoneone! MUSZE NAPISAC NA FORUM, DOSTANE EM PE A OD GJE EMA I PEWNIE TYSIECZNY LEVEL I DOMEK!!! No tu was rozczaruje, w TIBI NIE MA NIC, czego bardziej obeznani gracze by nie odkryli/nie wiedzieli. Jak masz xx lvl i sie chcesz o cos, co tobie sie wydaje trudne (ja to rozumiem), np przejscie do AB ale to nie znaczy, ze dorazu piszesz posty na forum lepiej bedzie sie zapytac kogos na game chacie. Jesli nie znasz na tyle angielskiego, zeby sie porozumiec z kims na tymze kanale (powiedzmy sobie szczerze, 99% polakow grajacych w tibie umie i rozumie tylko buy, fuck, sell, bye, hi, I, go) to lepiej w to nie graj...
Taki maly oftop, oczywiscie nie podaje tu kokretow, wiec nie macie powodu sie zrazac moimi "myslami" ![]() #Topic do zadnego miasta nie jest trudno sie dostac na terenie dla facc, nie boj sie podrozowac DROGAMI, bo tam nigdy nie spotkasz niczego lepszego od beara. oraz... : Trzeba bylo sie zapytac kogos na Game Chacie, w depo jakiego kolesia, ewent. kolegi, ktory lepiej zna sie na rzeczy. nastepnym razem 5x sie zastanow, zanim zalozysz jakis temat ![]() Pozdrawiam, ~Argon ##Dobra moze mnie troche ponioslo, to temat dla poczotkujacych ale i tak ZANIM COS NAPISZECIE poszukjacie jakis info o tym ![]()
Co się gapisz? Ostatnio edytowany przez Snejk - 16-06-2008 o 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2007
|
![]() Ludzie macie juz odpowiedz wiec po co spamujecie forum ;/ zlitujcie sie ;/
|
![]() |
![]() |