|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Siemka, dzisiaj podczas trenienia pomyślałem sobie, jeśli np. Magowi skacze mana +30 co lvl (od wyjścia z Rooka czyli8 lvl), czyli zeby UE zrobic to jaki lvl 34-36 ale mozna wczesniej, jesli np, po wyjscu z rooka, spadniesz na lvl 6 specjalnie i potem zaczniesz expic i adv to bys mial jusz na jakims lvl 8 70+many czyli you can make HMM's. Kazdy wie ze im wyzszy lvl tym wiecej sie na niego exp robi. CHodzi mi o to ze jesli ktos chce mieć wczesniej UE,hmm UH, itd....to te 2kexp na mainie to 15min roboty
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() z tego co wiem to mana sie weźmie i wyrówna, tak samo jak życie u knighta itp.
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Jak spadniesz na main'ie na 7lvl lub niższy to mana tak jak na rooku będzie Ci rosła po 5 aż znów dojdziesz do 8lvl.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |