![]() |
#1 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() Witam,
czy jeśli kupie mermaid comba do szabelki na orientala, to moge wykonac addon, czy musze sam wyjac go ze skrzynki? Myslalem, ze moge go spokojnie kupic, jak chyba wszystko tego typu [jeden item dla jednego gracz] i normalnie zrobic quest, ale ostatnio ktos mi powiedzial, ze od 8.11 juz sie tak nie da, i musze sam wyjac comba ze skrzyni. Prosze o odpowiedź kogoś kto wie, najlepiej kto sam wymienial kupiony grzebien na szabelke po mini update. Dzięki ![]() @down: no akurat nikt u mnie tego ani nie kupuje, ani nie sprzedaje jak narazie xD @down and 2down: dzięki, temat do zamknięcia ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Arcymag - 22-05-2008 o 23:48. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Anarhog
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 92
Poziom mag.: 63
|
![]() hehe.. dzis mialem ten sam dylemat.. bo kupilem comba bez wykonanego explorer questa i jak sie okazalo addonik jest
![]()
23:31 Anarhog [57]: stoi ci czasem bez powodu palaa xDD ? 23:32 Pron Akurus [101]: no XD 23:32 Pron Akurus [101]: w autobusie czasem 23:32 Pron Akurus [101]: a co? // 16:58 Golusator [17]: wiesz ze jestesmy lesbijkami? 16:58 Golusator [17]: bo sie nam dziewczyny podobaja <lol> |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Zadupie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Puroo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Valiant Boys
Świat: Secura
Poziom: 83
Skille: 15/24
Poziom mag.: 58
|
![]() Jest jeden X, jeśli kupisz comba i addon zrobisz, nie będziesz mógł go wziąć ze skrzynki, chyba że pierw poprosisz o misje o comba, a dopiero potem go kupisz.