|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aiel Galavon
Profesja: Sorcerer
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
|
![]() Lambada zna ktos moze jak wymawia sie ten tekst
Chorando se foi quem um dia so me fez chorar Chorando se foi quem um dia so me fez chorar Chorando estara ao lembrar de um amor Que um dia nao soube cuidar Chorando estara ao lembrar de um amor Que um dia nao soube cuidar A recordacao vai estar com ele aonde for A recordacao vai estar pra sempre aonde for Danca sol e mar guardarei no olhar O amor faz perder encontrar Lambando estarei ao lembrar que este amor Por um dia um instante foi rei A recordacao vai estar com ele aonde for A recordacao vai estar pra sempre aonde for Chorando estara ao lembrar de um amor Que um dia nao soube cuidar Cancao riso e dor melodia de amor Um momento que fica no ar Prosze pomuc jak mozecie |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() nie wiem czy Ci się tutaj uda znaleźć kogoś obeznanego w tym języku, lepiej już poproś na jakimś forum językowym by napisali ci ten tekst fonetycznie... w najgorszym przypadku zawsze możesz latać ze słownikiem i sprawdzać wymowę wyraz po wyrazie
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
Imię: Tomek
Świat: Real life
|
![]() Na wszystkich ofrach o nieodpowiedniej tematyce to pytasz? Bo juz ten temat widzialem.
Wpisz sobie na wrzucie, youtube czy gdzies lambada i przepiusuj fonetycznie - cala filozofia. Albo znajdz odpowiednie forum, ale mam wrazenie, ze to przekracza Twoje mozliwosci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: w domu
![]() |
![]() Lambada to taki kokosowy batonik za 1,50 gr u nas w sklepiku
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm, nie wiem co to jest, ale najbardziej hiszpański przypomina. A hiszpański język... jak widzisz, tak czytasz. Tyle że "H" nieme, a "J" się czyta jak "H". Hmm, przynajmniej tyle mi wiadomo.
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Ułatwię sprawę z youtube, gdyż najwidoczniej autor tematu nie potrafi sam znaleść lambady. http://pl.youtube.com/watch?v=5AfTl5Vg73A
Wymowę trzeba dość dziwnie akcentować, dlatego sama wymowa ci nic nie da bez odpowiedniej nauki akcentu. Ostatnio edytowany przez Arcan - 23-05-2008 o 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aiel Galavon
Profesja: Sorcerer
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
|
![]() ty chyba czytac nie umiesz pisze ze chce wymowe a nie piosenke lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
@Santa: myślisz, że jak wyzwiesz mnie przez PW to nic Ci sie nie stanie? Sorry Winetu... jeszcze raz gz lenistwa
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 24-05-2008 o 23:22. |
|
![]() |
![]() |