|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
|
![]() Może nie jest to odpowiedni temat, bo nie daję tu żadnego filmu, ale radzę przeczytać mój temat w całości. Albo ktoś hacknął stronę ich i podłączył do tego pliku virusa, albo autor progamu przez tibiecams tv stracił klientów i postanowił się zabawić w hacking, albo to jakieś nieporozumienie. Dwie strony:
Te dwie strony należą do jednego autora. Można z nich ściągnąć tibiecam do starszych wersji, jak i aktualnych, ale tibiacam dla wersji 8.0 na jednej stronie jest inny plik i na drugiej, waga tych plików się różni, i ilość antyvirusów wykrywających w tym pliku virusy także. Radzę przeskanować sobie pliki te na dysku, podaję linki do skanerów Jest już dosyć głośno o tym na Tibia.de Ja przeskanowałem 18 TibiCam***** na swoim dysku, w 11 znalazło jakieś małe virusy, a w 1 aż 5 aantyvirusów wskazało mi virusy, to była wersja dla 8.0 i w nowsze wersje. Ostatnio edytowany przez leopard - 30-05-2008 o 17:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Na pewno, 4 virusy u jeden malutki. Żeby koleś zaczął cokolwiek dodawać do tibicams to o tym by było głośno i to bardzo z dnia na dzień[;
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: z nikond
Imię: nie pamientam
Gildia: durza była
Świat: chyba tak
|
![]() cały czas twierdzę, że ktoś podmienił no ale dużo "mondrych" twierdzi inaczej
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=176845 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
|
![]() Napisałem ze to moze jakies nieporozumienie, a jak nie? To zaraz bedzie, czemu dostalem hacka? Lepiej ostrzegac ludzi. Tylko prosze mi pwoiedziec czemu te niby jeden plik jest innych na jednej stronie i inny na drugiej? Skoro to te same pliki od autora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() dokładnie i w dodatku obydwa pliki działają - ta wersja którą wykrywa tylko 1 antywirus jest o 32 KB większa - kod źródłowy ma autor tylko on w tym może profesjonalnie namieszać...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() @up Szukałem ale nie znalazłem więc pewnie fake.
A tutaj też coś o tibicam http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2155020 Ściągnąłem z 10 różnych wersji, w każdych wykrywa tylko 1 (Prevx1--Heuristic: Suspicious Backdoor) więc myślę, że ten Prevx1 może wprowadzać w błąd choć nie koniecznie, ale tibicams które jest teraz na oficjalnej stronie ma zmieniony rozmiar i aż 5 antywirusów wykrywa... podmienione ;p Ostatnio edytowany przez thelolmaker - 30-05-2008 o 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Lomza
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Tibicams.tibianetork~ byla kilka razy zhakowana.Zawsze byly usuniete filmy i jakis spam na stronie glownej.Tym razem moze "hacker" wpadl na pomysl zeby podmienic tylko zawartosc "links".
22:03 Szychus [11]: ja nie szycha 22:03 Szychus [11]: ravin 22:03 Szychus [11]: dalem passy bo lagi w chuj 22:05 Szychus [11]: ciekawe jakie uczucie jak ravin mi zniknie z vipa ;s |
![]() |
![]() |