|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() Nie chodzi o vege,senje czy folde tylko te dla pacc
![]() czy taka odpowiedz jest lamaniem regulaminu jesli nie to prosze o odpowiedz albo o jakis link do podobnego tematu z gory dziekuje |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() kupujesz pacc i płyniesz
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Najpierw dostań się do Savargrond, potem aby dostać się na poszczególne wyspy musisz ukończyć barbarian test do odpowiednich momentów. Należy pamiętać że ten "pijaczek" co cię na te wyspy wozi wysadza cię na losowych wyspach a nie dokładnie na tej co chciałeś
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Levi - 02-06-2008 o 17:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Nie mam pacca, ale ogladam duzo zdjec i jesli sie nie myle to tam trzeba jakis quest wykonac. Poszukaj na tibia.pl.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura, Silvera
![]() |
![]() ja mam pacc, to jest tak ja mówi Levi, najpierw płyniesz na Svargrond,
robisz barabian test i w tedy możesz zostać mieszkańcem wyspy lodowej, i pływać z pijanym kapitanem później robi się ice island quest, i masz przy okazji outfit (ale to już nie takie proste) ![]()