|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() zalezy gdzie lowisz i jaki masz fising a na wedke nie potrzeba robakow
![]()
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() jezeli ci chodzi o lowienie w tibi to lowisz az cos zlapesz (pewnie masz maly fishing) i dlatego nic nie bierze robaków nie potrzeba
ROTFL
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() W sumie fajnie by było jak by robaki były potrzebne. Trzeba by je było np. łopatą z ziemi wygrzebywać. Choć pewnie ktoś z małym fishingiem musiałby sporo sie nakopać żeby coś złowić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2003
![]() |
![]() Tak, potrzebne są robaki. Z doświadczenia wiem że najlepiej biorą na czerwone. Idziesz do sklepu wędkarskiego (zapytaj przechodniów, prawie każde miasto ma jeden), i mówisz "Hi" "Worms" i kupujesz.
A teraz na poważnie: Ryby respawnują się tak jak wszystkie inne potwory, więc jeżeli chcesz łowić tam gdzie wszyscy inni to raczej masz małe szanse na połów. Poza tym, są miejsca (np. pod ziemią) gdzie są zbiorniki wodne bez ryb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() A w kwestji wystepowania ryb to one tak samo jak i potwory maja swoj respawn i trzeba czekac na niego tak jak na potwory oczywiscie jest owiele krotszy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Na wedke nie trzeba robaków.
Im będziesz wiecej łowic tym szybciej rybki bedą ci przybywały. Ja mam 53 w lowieniu i rybki co chwila lowie ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2003
|
![]() Dobra wiem, ze posta gloopi, ale TEMAT to juz jakas paranoja! Nie lepiej sie kogos online spuyac, zamiats smiecic?! Pozdrawiam wszystkich sorcow z Danubii!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() najwięcej rybek jest w morzu. Na pobrzezu kontynentu i połów chwile w jednym miejscu i idź trochę dalej w następne miejsce.
|
![]() |
![]() |