Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 27-11-2003, 14:15   #1
rampah
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 11 2003

Domyślny nieoficjalna gildia!

Witam, wiele osób czeka na ten wymarzony lvl, aby dostac sie do jakiejś gildii. Co z tymi, którzy nie mogą?
www.archangels.tibia.pl - to rozwiązanie. przyszło mi namyśl, aby stworzyć nieoficjalną gildie. Czy to doby pomysł? Według mnie tak, choć czekam na opinie! Taka gildia zobowiązuje do paru rzeczy.
1. przyjaźń
2. nieokradanie swoich przyjaciół z gildii (zresztą nikogo)
3. Zaufanie
4. pomoc, wymiana przedmiotów i wsparcie

Nie wiem, co Wy na to, aby taka gildia istniała, a tych co chcą dołączyć zapraszam na stronę!
CYA!

PS: strona we wczesnej wersji Beta potrzebuje kilku poprawek, wrzuciłem ją, aby pokaza ludziom i sprawdzić czy akceptowali tego typu działalność!
rampah jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-11-2003, 23:11   #2
Alhall
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2003

Alhall ma numer GG 3045483
Domyślny

Hmm, nieoficjalne gilide powstają i pewnie jest ich zdecydownaie więcej niz tych oficjalnych. Taką gildią mogże być para kumpli, która zawsze trzyma sie razem. Co do zasad to one zwykle są obowiązkowe we wszystkich gildiach, wiec to nic nowego.

Stronka natomiast nie działa, pokazuje się tylko strona div.pl czy coś w tym stylu.

A gildie takich wysokich lvl nie wymagają. 15 czy to dużo? Akurat wystarczy, zeby sie wgrać w tibie, zdobyć śrendije klasy sprzęt i poznać par kumpli do pomocy w przypadku pk itp.
stary 28-11-2003, 00:49   #3
Magus
eX Moderator

Magus's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest

Stan: Na Emeryturze
Magus ma numer GG 2279467
Domyślny

Zaznaczylem nie, ale tylko dlatego ze nie było do wyboru "jest mi to obojętne". BTW - w takiej nieoficjalniej gildi zawsze trafi sie jakas "czarna owca", ktora oleje zasady.

Strona istotnie nie dziala.
4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.
Magus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-11-2003, 11:06   #4
rampah
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 11 2003

Domyślny poprawka :)

Przepraszam,ale przekabaciłem troszeczke link, a adres jest nastepujacy www.archangels.tibia.glt.pl ten link jest napewno poprawny, co do zasad, wiadomo, ze nie kazdy ich przestrzega. Z drugiej strony, to nie bedzie gildia skladajaca sie np z 30 czy 40 osob. Planuje cos okolo 15, maksymalnie do 20. Wiekszosc z tych ludzi to moi przyjaciele z osiedla, jednak chcialbym przylaczyc (nie czarne) zblakane owieczki, ktore oczekuja pomocy, a sami potrafia cos dac od siebie.
rampah jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-11-2003, 11:26   #5
Szumek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2003

Szumek ma numer GG 2758809
Domyślny

Napewno to bardziej w graniu pomaga taka nieoficjalna gildia bo zawsze masz na kogo liczyc.
Najlepiej dobic level i dostac sie do oficjalnej a przy okazji miec swoich dobrych znajomych na ktorych mozna liczyc.

W tibie nieda sie grac bez przyjaciol/znajomych, zawsze jest latwiej jak ci ktos pomoze cos da pozyczy tak jest owiele latwej.
Jezeli jestes w gildii to jest to jeszcze prostrze.
Szumek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-12-2003, 14:45   #6
Hegemmon
Nikt ważny

Hegemmon's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Amroth
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Imię: Vetius
Świat: Secura
Poziom: 100
Skille: -1
Hegemmon ma numer GG 3030954
Domyślny :)

Ja też założyłem kiedyś nieoficjalną gildię na Securze. Fortress of Chaos się nazywa (nazywała? nie wiem bo już nie myślę o niej) Oto link: http://fortressofchaos.w.interia.pl/Index.htm
jakby ktoś chciał zobaczyć. Gildia wymarła w naturalny sposób... no i ja nie nadaje siędo redagowania i zarządzania bo na html-u nie znam się zbyt dobrze a co do projektowania grafiki stronki to noga jestem i tyle
ale liczy się, że próbowałem

I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers.
And you will know my name is the LAW
when I lay my vengence upon thee!
Hegemmon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania