|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Bawiąc się moją starą, shakowaną postacią zabiłem dwóch noobów stojących afk i przeprowadziłem z jednym z nich rozmowe:
Byli to Polacy, którzy nie potrafili poprawnie wypowiedzieć słowa po Angilesku ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() 1. To nie bylo smieszne.
2. Tez za dobrze po angielsku nie piszesz. Prawie wszystko w bezokolicznikach -.-. @down Skoro rozumiesz o co chodzi to tego pierwszego tez rozumiesz, wiec obu sie dalo zrozumiec. Sam sobie przeczysz. Ps. Po co zamazywales nicka jak potem go ujawniles -.- Graczo Dragonshadow Cytuj:
Cytuj:
Pozatym ten Power Ranger na S to byl jakis main char. A on zabil qmpli tego "S...". @Crooser BTW Fajna nazwa gildii ![]() Ostatnio edytowany przez Afinor - 24-11-2004 o 19:02. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() Może Ciebie to nie śmieszy ale mnie tak!
Koleś który przed chwilą padł cieszy się że nie gra tą postacią i nic go nie interesuje że zginął... No cóż może zdanie pisane w samych bezokolicznikach ale przynajmniej da się zrozumieć o co chodzi @re up szkoda tylko że nie pisałem o angielszczyźnie tego Power Rangers'a P.S. Looknij na www.tibia.com kiedy Power Rangers został zabity przez Graczo Dragonshadow... A pozatym na screenie jest napisane, że Power Rangers został zabity przez Graczo, a Graczo to kolega zabójcy... @re Światynia Jazdy Nazwa taka klimatyczna bo się Manieczek nasłuchałem ;P Ostatnio edytowany przez Crooser - 24-11-2004 o 20:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() 13.11.2004 15:08:21 CET Killed at Level 22 by Graczo Dragonshadow
Nic nadzwyczajnego... P.S Ja raz stalem pod domkiem z 3 kolegami 1 z kolegow byl na mc :/ Facet gada dance all tamten nie tanczyl i gadal ze ja jestem na mc... Pozniej tak mnie wkurzyl ze go zajbalem i dzis go widzialem to nic nie powiedzial xD |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Cytuj:
![]() @Re Afinor W sumie źle napisałem posta za co sry... Raczej chodziło mi o to że kiedy zacząłem bić jednego typa drugi krzyknął "What?", a potem jak na prv napisałem do jednego "Go go power rangers!" napisał "nom"... Dlatego wnioskuje, że kiepsko u nich z angielskim... I am You are He/She/It is We are You are They are Czasem można tego używać ale po co... (to apropo bezokoliczników ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() bardzo kiepsko ;]
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() Proponuje zamknąć już ten temat, bo ta dyskusja do niczego nie prowadzi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
np: Do, Did, Done Np ze 3os lp dodaje sie s do czasownika w p simple itp... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2004
|
![]() No to stary tera Ci cos powiem...
Jelop jestes i tyle ja w tibie sobie pograywam od 2 lat i wali mnie jakies twoje zdanie...Z angielskiego mam 5 w 2 klasie LO wiec sie wal bo am nie potrafisz pisac...A jak ktos pisze nie patrzac na klawisze, po angielsku i jeszcze w dodatku z jakim pieprzonym kolesiem to mnie wali to czy ja pisze poprawnie czy nie...Bynajmniej masz wiecej roboty zeby sobie poczytac...Wiec wal sie,i tyle...jelopie... Aha odwaga nie grzeszysz Averso<--JAkby ktos chcial wiedziec... My first char: Name: Mynkowo Sex: female Profession: Knight Level: 24 World: Nova Residence: Thais Last login: 12.09.2003 18:26:14 CET Comment: Oceanoborn Account Status: Free Account .... WIEC WAL SIE PIEPRZONY nOObie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Aha...I myslisze ze jak masz Pacc to jestes kims??Jednym wielkim walem jestes...Przez takich debili jak ty Tibia stracila klimat Juz bardzo dawno temu...I jak odwiedzam od czasu do czasu to walniete forum to zauwazam Ze coraz wiecej NooBow tu jest...Moze jest kilku graczy ktorzy graja dluzej w tibie i pamietaja stary klimat na novej...I dlatego full respect dla tibia.gery.pl... Gdzie taki temat jak ten nie mial by miejsca...
Igdzie jest duzo old playerow ktorzy nie przejmuja sie tym ze ktos popelnil bledy w pisowni (rzecz ludzka)i tyle... A ty Averso zachowujesz sie jak bys kured byl na UJOT-cie i filologie angielska studiowal debilu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Mam 4 pytania:
1. Dlaczego temat jeszcze nie został zamknięty. 2. Kto to averso. 3. Co w tym temacie śmiesznego ? 4. I dlaczego jest w dziale zdjęcia :> To jest żałosne..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() 1.Nie wiem
2.Averso-Koles ktory zalozyl ten temat (jego char na elysi) 3.Sam nie wiem ale koles mnie wnerwil(tibia zawsze wyzwalala wiele emocji) 4.Bo koles znalal klawisz PrintScreen i chcial sie pochwalicz ze po wielu poszukiwaniach go odszukal... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorki....
troche nie czaje to jest temat o angielskim? bo jesli o to chodzi to powinno to byc w innym dziale |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() co to...
omg niezly temat... swietny wrecz... gratulacje ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Soratches o ile sie nei myle to nie grasz chyba jush tym charem, tak? Popros Infa to napewno pomoze ci go uwalic
![]() Hail Power Rangers
![]() |