|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
Odrazu mówię ze pomysł zaczerpnięty od innego użytkownika na naszym forum z poprawkami. O co chodzi.... 1.Wpierw wysyłacie do mnie PW ze zgłoszeniem. Liczba zgłoszeń nieograniczona ! 2.W dniu kiedy odbędzie się dany mecz wystawiacie zakłady na forum. 3. Za 100% poprawny zakład(10 pkt.) , za poprawnie wytypowanego zwycięzce meczu(5 pkt.) , źle( - 5pkt.) - Uwaga do konca fazy grupowej możecie zbierać punkty z zakładów.Kiedy dana faza grupowa się skończy wybieram 20 użytkowników z największa ilością punktów którzy wchodzą do 1/8 finału. - Potem tak samo jak powyżej. - Później wybieram 8 użytkowników do ćwierćfinału - Następnie 4 do półfinału - UWAGA! W FINALE wezmą udział tylko 2 użytkowników a kolejni 2 powalczą o III miejsce Zwycięzca będzie miał ogromną satysfakcje z wygranej oraz otrzyma status: "Mistrz przewidywania wyników meczów" który będzie miał w podpisie ![]() Więc serdecznie zapraszam ! Dzisiejsze mecze sie nie liczą ! Rejestracja do końca dnia !!!!!!
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Kolejna lipa na forum.
1. Dlaczego rejestracja do końca dnia? A co jeśli dziś jestem na meczu Szwajcaria - Czechy i jutro chciałbym się zarejestreować? pff... Moim zdaniem dajcie sobie spokój z takimi głupimi pomysłami. Trzeba było pomyśleć o tym 2 tyg przed ME [conajmniej]. Zresztą przegrzebcie się pare stron i jest temat "Zakłady itp.". 2. Wystawianie swojej proopzycji w dniu meczu - lipa. niektóre mecze będą odbywać się wcześniej, a duże grono osób siedzi w szkole. Albo ja chciałbym podać wyni wcześniej i co? 3. Taki status to możesz sobie w ciemność wsadzić. Ja sobie zaraz taki ustawie i koniec konkursu. Lepiej byłoby uzgodnić z administracją taki opis i o. Skoro to konkurs o Euro 08 to dzisiejsze mecze powinny się liczyć. Czyli ogólnie do kitu te wasze pomysły. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() <Furman> Jak obstawiasz mecz Polska - Niemcy?
<Johnny> Realnie, czy patriotycznie?
![]() |