|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Mam pewien problem:
Wrocilem dzis ze szkoly, probuje sie wbic i: Your ip is banished. Jak to jest mozliwe? Nie uzywam zadnych cheatow, na tibia.com tez nic nie jest napisane. Mam internet z kablowki. W sieci jest ponad 400 osob i czesto mam Ip adress blocket for 30 minutes. ale czy to mozliwe zeby zbanowali kogos z mojej sieci i ja mam przez to banished??. Co moge zrobic zebym mogl grac w tibie? @down napisalem ze na tibia.com nie ma zadnej informacji Ostatnio edytowany przez Jakubxxx - 24-11-2004 o 19:11. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Fallen Angel
|
![]() Wejdz na tibia.com i sprawdz rubryke "Criminals"
A tak swoja droga to jest to mozliwe, ale tylko jesli siec uzywa jednego ip dla wszytkich userow co raczej zadko sie zdarza.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() IP adress blocked for 30 minutes. Please wait. Ten napis pojawia sie bardzo czesto jezeli siec uzywa jednego adresu ip dla wszystkich userow. Tak prawdopodobnie jest u ciebie.
Your IP adress is banished. Mialem to pare tygodni temu, nie martw sie niczym, prawdopodobnie ktos z twojej sieci dostal bana na IP, a ty bedziesz mogl sie lognac po paru godzinach.
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Dzieki dark, uspokoiles mnie
![]() |
![]() |