|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() hmm czy jest ktos w stanie mi powiedzieć gdzie i na czym skilować mam teraz?
mam skile 46/43 i jestem knightem na 17 lvl skiluje na trolach ale to mozolnie idzie. moje EQ to steel helmet, p armor, p legi, i dwarven shield prosze o pomoc gdzie i na czym skilowac by cos sie ruszyło |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() dwarfy/roty/mino
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() a dokladnie w jakim miescie? bo nie mam pacca, a jestem w venore
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2008
Imię: Thor Kolegzinha
Profesja: Elder Druid
Gildia: Motomyszy
Świat: Lucera
Poziom: 101
|
![]() W kazo jest sporo fajnych miejscówek do skillowania na tym lvlu z twoimi skillami
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() ja bym proponowal poszukac gdzie wystepuja i tam sie udac.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Lokacja: Barcelona
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shazaria Ripus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Razem Ponad Kilogram
Świat: Guardia
Poziom: 63
Skille: 81/61
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Ja proponuję Zamek Elvenbane, koło Ab'Dendriel.
Znajdują się tam Minotaury, Minotaury Guardy, Orki, Elfy, Orki Spearmany, Dwarfy, Orki Warriory, Orc Berserker, który sieje postrach i, na którego radzę tam uważać...w wieżyczkach jest Hunter, Orc Berserker oraz Minotaur Archer. I nie wchodź na wieżyczkę i najlepiej, abyś nie zapuszczał sie na otwarty teren, ponieważ tam bytuje Orc Berserker. Ale na murach zamku możesz normalnie expić. I uważaj na jedną z wieżyczek... prawdopodobnie Berserker znajduje się w tej, na północnym-zachodzie... ale nie jestem pewna... Chyba, ze tylko będziesz w podziemiach Zamku. Tam jest bezpiecznie. 3 poziomy z masą Trolli, Dwarfów, Orców oraz Minotaurów. Na poziomie -3 możesz znaleźć Minotaura Guarda w obecności zwykłych Minotaurów i Orc Warriorów.
El tiempo es demasiado lento para los que esperan, demasiado rápido para los que temen, demasiado largo para los que lamentan, demasiado corto para los que celebran. pero para los que aman, el tiepmo es la nternidad. He decidido apostar po el carga. El odio es un amor demasiado pesada. Ostatnio edytowany przez Perfect*Doll - 08-06-2008 o 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() witam ktos mi powie dlaczgo na outfit citizen trzeba miec pacc jak na [CHAR][/CHAR]pl pisze ze nie trzeba miec
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jak długo grasz w tibie?? Każdy głupi wie że KAŻDY outfit/addon dla pacc -.-
|
![]() |
![]() |