|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Na początek chciałem powiedzieć, że jest to mój nowy fake może się kojarzyć z Warcraftem III ale dopiero później ale w naprawdę małym stopniu. Życzę miłego oglądania.
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() Komentować ;]
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem Hardkorem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() Pikny fake'i pewnie są błędy ale mi sie niechce ich dopatrywać , normalnie dałbym 8/10 bo fabuła sie zapowiada znajoma ale to jakby prolog więc bez oceny!
PS: First <noob> PS2:Szybko dodawaj następny part !
http://streetcrime.pl/?affuid=27204 ZAGRAJ - FAJNA GIERKA I JA COŚ ZAROBIE DZIĘKI TOBIE ![]() Ostatnio edytowany przez dalione - 09-06-2008 o 10:36. Powód: <-> |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() No myslalem ze bedzie inny ale ok.
Minusu: - Literowki (ale nie jest ich tak wiele). - Bledy logiczne a raczej pominiete kilka obazkow. Chodzi mi o to ze mam isc spac a tu nagle jest nastepny kadr gdzie leze na ziemi. Mogles dac chocaz wiekrzymi literami NASTEPNEGO DNAI bo nie zauwazylem i dziwnie to wygladaleo. To samo sie tyczy sniadania. Nagle "masz tu sniadanie" a potem idziemy sobie jakas droga w lesie. - Obrazek nr. 12... Ta reka ktora wykrzywilem jest nie ladna. - Brak prologu... - Ten zegar w twoim domku jest okropny. - Czemu drzwi sa caly czas otwarte? Kazdy moze sobie wejsc do domu i za****c cos z niego xd Plusy: + Fabula moze byc ciekawa. + Sklejka ladna. + Sa dodatki do trawy. + Roznorodna roslinnosc ale moglo byc lepiej. + Fajnie wygladaja ci paladyni w takich odblaskowych zbrojach ^^ + Jestem ja -.-" + Ciekawe lokacje. + Ta wanna ownuj3! xD Ogolnie: Myslalem ze bedzie lepiej ale mam nadzieje ze te bledy ktore ci wytknolem poprawisz i bedzie lepiej. Zle nie jest. ;p Ocena: 7/10 Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 09-06-2008 o 10:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Zenix Knight
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
![]() |
![]() bardzo ładne fake`i dam 8/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2008
|
![]() No, no bardzo ładnie
![]() @up: Z Gothiciem? Może tylko paladyni, ale nie są tylko w Gothicu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trochę te lokacje za duże... no zresztą, forum nawet je pomniejsza, przez co fake "traci na jakości" jak komuś się klikać nie chce ;D
"Witam czy tu mieszka tu Pedziej" Brakuje kilku przecinków. "Idziemy na gore" - jakoś za szybko jak dla mnie xd "(...) co ty tu robisz." - "?" chyba Drzewa trochę za równo (znaczy że rosną za bardzo w rzędzie) Zjedzone litery. Za mało obrazków na za dużą akcję ( no to że ma jeść i następny obrazek idą przez las ) Ściana w domku po lewo na dole, przy zegarze... no i zegar też trochę nie pasuje. Dziura nad drzwiami... w dodatku cały czas otwartymi, ale to da się jeszcze wytłumaczyć :D 7=/10
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2xup
Przez paladynów?? @topic Fajne.8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Mi się też skojarzyło z Gothiciem II, akcja na polu (jak po drodze do farmy Onara ^^). No i to, że przybyli paladyni także.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ja w Gothica nie grałem, więc kojarzy mi się tylko z WarCraft III. Sam tytuł mi się z nim kojarzy (Plaga nieumarłych [Undead Plague]). Grafika w fake'u jest taka... prosta xd Tzn prosto poustawiane drzewka, proste ścieżki. Fabuła taka nijaka. Ogólnie mi się nie podoba ;s 6-/10
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to tak nawet przez sekundę robienia nie pomyślałem o Gothicu, dzięki że napisaliście co to jest bo ten zegar wydawał mi się jakąś fajną błyskotką ;p.
Wezmę wasze uwagi pod uwagę xd i postaram się unikać tych błędów.
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic: Takie, takie, takie... Za równe, za duże, za krzywa ręka xD Za krzywy post, za krzywy napis komentować... Ogólnie za bardzo "za", a co za dużo to nie zdrowo. Nie podoba mi się, w sumie beznadziejne, chociaż niby fajne, 9/10.
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Ahhh...jaki ja jestem leniwy nie chce mi sie tego ponownie pisać...ale ok
7/10 -Za duże -Nie ruszają sie -mmm...brak drzwi kuchennych
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Druga część mojego fake od razu przepraszam za ortografie i brak ciemności w tunelach nie wychodzi mi ładnie. Mam nadzieje, że spodoba się wam ta część.
17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() 22. ![]() 23. ![]() 24. ![]() 25. ![]() 26. ![]() 27. ![]() 28. ![]() 29. ![]() 30. ![]() 31. ![]() 32. ![]() 33. ![]() 34. ![]() 35. ![]() 36. ![]() 37. ![]() 38. ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2008
|
![]() No więc tak:
-Obrazki są troche za duże. -Ten paladyn na koniu dziwnie wygląda. -Ded ghoula też jakiś taki dziwny. -Ściany w niektórych miejscach są nie równe. -Gdy Pacz spada z łóżka jest poplamiony krwią. -To że karaluchy atakują miasto zbyt nie pasuje. W sumie to nawet fajne ;p 6+\10 #down Aha. To spoko ;p Ostatnio edytowany przez marivek - 24-06-2008 o 17:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Te karaluchy nie tyle atakują co rozsiewają zarazę ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() -zamiast Miasta jest Maista
-Wyssało jest wysysalo -ta krata jest dziwna +ja ![]() +reszta 7/10
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() No niezle. Fajnie sie zapowiada ale niewiem czy dobrze to dalej rozwiniesz. ;p
Tylko na przyszlosc nie rob czegos takiego jak ten niezywy nieumarly (dziwnie to brzmi xd) pod ktorym lezy kaluza ze slima bo niezaladnie to wyglada. No i jeszcze ta trawa jest taka z lekka... hmmm oczojebna jak dla mnie, ale sie nie czepiam. Czekam na next parta. ^^ Ocena: 8/10 Btw. Czy w tym tunelu w ktorym przebywaja postacie nie powinno byc ciemno? @down No ta, zeczywiscie. Musialem nie zauwazyc... Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 24-06-2008 o 20:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Napisał ze nie umie po ciemniać obrazu....
![]() |