|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Evenix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 32
Poziom mag.: 34
|
![]() To jest mój pierwszy fake
![]() Takie posty jak "Żal!!111" albo "S********j z tego forum!111oneone" beda ignorowane ![]() Part I ![]() __________________________________________________ ______ ![]() __________________________________________________ ______ ![]() __________________________________________________ ______ ![]() __________________________________________________ ______ ![]() __________________________________________________ ______ ![]() __________________________________________________ ______ ![]() __________________________________________________ ______ ![]() __________________________________________________ ______ Koment plz! ![]() Ostatnio edytowany przez Evenix - 10-06-2008 o 19:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie jest źle.6/10Nie lubie uzasadniać odpowiedzi
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Słitaśny Krulik
|
![]() Super hiro?
I jak taki duży pająk się zmieścił w tak małym kokonie? pusto... Nie mogłeś dać ołtarzyka ziemi? Na pomocfake wrzucałem. Bo dziwnie wygląda: tutaj wszędzie trawa a tu pufff. Lód. Na 7 obrazku od góry Na oucie są jakieś brązowe kropki i GS wchodzi na ten czar. GS jak idzie w dół ma tą samą pozycję. Prologów nie oceniam raczej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Lokacja: Bielsko-Biała
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 54
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Fajne ale dodaj wiecej elementów otoczenia
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Sanok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Fake nawet ciekawie zrobiony. Dopatrzyłem się kilku małych błędów ale i tak git. Czekam na rozwinięcie.
8/10
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
|
![]() Bialy outek... Trudno jest pomalowac?
Dobrze by bylo gdyby bylo wiecej dodatkow. (Jak niemasz zadych ciekawych dodadkow chetnie Ci dam) No fabularnie nie glupie. Pozdrawiam Rase
![]() Tez nie dokonca to rozumiem :/ Chcesz aby Twoje życie się zmieniło? Poproś już dziś użytkownika Rase o zaproszenie na Lockerz.com Ostatnio edytowany przez Rase - 10-06-2008 o 18:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Brak trawek itp.
2. Z małego kokony wielki pająk. 3. Biały out. 4. Jakaś dziwna fabuła...Prorok? 5. 6/10 jak na first to dobrze 6. Żal!!111, s********j z tego forum!111oneone
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. Ostatnio edytowany przez Neaf - 10-06-2008 o 16:24. Powód: zmienił nub ;[ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ach ty proroku
![]() Tak na poważnie mówiąc, to na wstęp wprowadzający w świat przedstawiony mówi się prolog, a nie prorok xD. Fabuła taka, taka... nooo, ekhmm... gupia? No, ale przeżyję ;s Graficznie nei jest źle, ale brak dodatków do trawy, duży pająk z małego kokonu, biały out i do tego prześwituje, brak różnorodności pozycji. 5/10 i jak na newbie to Ci dobrze idzie. Kontynuuj plax.
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Jak na Newbie to dobrze
Ocena jak jesteś newbie - 6/10 Ocena jakbym miał Cię oceniać jako zawodowca - 2/10 |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() No to tak
Dawaj dodatki do traw Jak taki wielki pająk zmieścił się w takim kokonie? Biały outfit Praktycznie nie jest źle, ale może być dużo lepiej. Na razie dam ci 5/10.
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() 1 koment - zero wspominania o kokonie.
2 koment - Vasu mówi o kokonie reszta komentów - wszyscy mówią o kokonie Mi się wydaje to dziwne. A fake nie jest zły,nieco błędów rażących w uszy(oczy) ale dam 6/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() 1. Biały out - dowiecie sie dlaczego w nastepnych partach... 2.Pomylilem sie z tym "prorokiem" xD zaraz poprawie.. 3.THX za rady... ![]() 4. Oczywiscie dodam otoczenie ![]() 5. Cytuj:
![]() A zapomnialem dodac że rekrutuje... Potrzebuje 2 osób ![]() ![]() ![]() 1. outfit 2. name Ostatnio edytowany przez Evenix - 14-06-2008 o 19:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziwnie by wygladalo jakby posion spider by byl taki dobry.. ale co tam juz zrobilem xD Własnie siedze nad nastepnym parcie! Ale w 2 musze juz miec ludzi którzy chca byc w faku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Koleś, przypominasz mi.... mnie! Tak, mnie xD. Chociaż, ja robiłem na początku dużo gorsze fake'i xd
Co do rekrutacji: Imię: Gargoinus Out: ![]() Tak, on ma jedno oko ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz... prolog powinien ogólnie przedstawić sytuację no i to o co głównie chodzi... Tymczasem to przypomina pierwszego parta ; D
@Rekrutacja: Out: ![]() Name: Mernion ( nazwisko Thour jakby co xd )
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up moze masz racje.. ;p
Ok daje do fake.. REKRUTACJA ZAKONCZONA!! @EDIT: Zmieniam zamiast prolog bedzie to part I! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Part II:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prosze jeszcze X-Zero żeby dał mi tego outfita jak idzie w lewo i w prawo(i jak stoi w prawo i jak stoi w lewo xD), bo jak obracam to tak debilnie wychodzi... 2 obrazek wiem ze nie widac tego magicznego drzewa ale to zmienie innym razem xD Ostatnio edytowany przez Evenix - 11-06-2008 o 18:56. |
![]() |
![]() |