|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2003
Lokacja: Pustków Osiedle
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurera
Poziom: 666
![]() |
![]() To jest tak wybralem sie z kumplem na wyprawe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wienc mam takom upszejmom prozbe jak ktos wie jak nalezy pogadac z tym NPC zeby wyjsc z tamtond to bende wdzieczny ![]() ![]() P.S. Za byki sorry ,prosze ,blagam, pomuzcie mi !!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() WIELKIE BYKI - Z ukrainy pochodzisz? bo tak mówi moja nauczycielka od Teori i Budowy Okrętu
ma swoje lata a wiem ze byla na uniwersytecie w tamtych stronach 1) pogadaj z kolegami na wyzszym levlu niech przyjda po ciebie 2) napisz do jakiegos h levela zeby przyszedl po ciebie i dasz mu w zamian 2 bp uh 3) nie zakladaj 2 takich samych teamtów (nastepnym razem) 4) UCZMY SIE POLSKIEGO - sam nie jestem bez winy bo byki nieraz sadze ale twoja wymowa powala
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() ja sam chciałem się wybrać na pustynię ale bałęm się bo nie wiem co tam chodzi i boję się wchodzić do podziemii.Może mi ktoś pomóc??Plz powiedzcie jakie tam są potworki i czy są jakieś podziemia z normalnym wyjściem, a nie z jakimiś obchodami.
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Do zalozycuela tematu:
moge Cię wyciagnac ale podaj serwer. @nawigator - nie pouczaj bo sam byki sadzisz
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Buuuuu
|
![]() Ja znam jeszcze 2 sposoby:
Potrzebujecie jeszcze 1 osoby i przy urzyci kilku postaci kazdy powinniscie sie dac wyropowac (ew 1 koles z premium i levitation/magic rope) Za jakies 2-3 tygodnie powinien byc update, wtedy wszyscy zostana cofnieci do swiatyni... mozna poczekac (jak tam kiedys utknelem to tak zrobilem).
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Pisze od kumpla (to a PawlaK) uz nie poczebuie pomocy , zginolem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() ale sie besztacie po kolei
![]() ![]() ![]() zrobcie ze nowy temat do besztania a nie tutaj tylko sa cytowane posty np .... nie jestem twoim kolem <hahaha> jak to przeczytalerm to myslalem ze spdfane z krzesła |
![]() |