|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vile Mage
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 60+
|
![]() Hmm
BB isle ,GS isle, tomby, hellheim Następnym razem zajrzyj tu http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807 ![]()
Moje miasto tylko graniczy ze śląskim Moje miasto leży w Zagłębiu Dąbrowskim ![]() Takich Braci Się Nie Traci Opcja "Szukaj" Jedyna miłość która nigdy mnie nie zdradzi To miłość do tych barw Zagłębie Sosnowiec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Spytaj osobę, która sprzedała ci postać, dlaczego nie dołączyła poradnika : d. Zresztą jest multum poradników, etc.
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez neopostman - 13-06-2008 o 21:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Świat: Hiberna
![]() |
![]() zrób questa na piraty - ale nie wiem jak tam jest pallem.
BB island - 90k/h 3 resp dragów w ank edron d lair shadow tomb -4 i tak można wymieniać bez końca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2007
![]() |
![]() Na Allegro albo na ratach pod thais..
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Kraków
Świat: Morgana
Poziom: 70+
|
![]() Na allegro dużo expa jest ...
This is my own world. HARDSTYLE MUSIC world! do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... QLIMAX See you next year...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2007
|
![]() ja nie kupilem postaci tak jak co nie które osoby i potrzebuje pomocy po pierwszy raz mam pacca
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Stan: Niegrający
|
![]() gdzie moge expic? kupilem wczoraj postac na allegro za 2000zł 244 paladyn.. prosze o pomoc!
na forum czytalem ze dobre są minotaury ale wolno lecą na nich %... acha skille to 111/72
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Kuzwa co wy do niego macie??
Jak macie pisać takie bzdety to zamknij ryj i schowaj sie do szafy albo wogule idźcie się utopcie. Jak mówi że kupił paca to kupił. @UP parę razy Tam gostek ci napisał i myślę ze to będzie dobry exp |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Nie jeseś śmieszny - naprawdę...
This is my own world. HARDSTYLE MUSIC world! do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... QLIMAX See you next year...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Łodź
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
@Topic najlepiej na tomby :>
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2007
|
![]() Boże co za Dzieci Neo nawet o pomoc nie można poprosić
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2008
Lokacja: Oświecim
Imię: Cyrusion
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() dokladnie zamiast pomuc to jeszcze jada troche na zalu zrobione. Ale tez mnie to wkurzylo ze pytasz sie o pomoc jak masz 71Lvl i pacc. jak bys gral w tibie a nie kupowal konta na allegro to bys wiedzial gdzie masz expic na danym LvL.
PZDR!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie przejmuj się, na tym forum zawsze tak jest ...
Cytuj:
Prosze Was, zanim coś napiszecie przeczytajcie dany temat 3 razy - Błagam! ![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Białystok
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 71
Skille: 88\65
|
![]() Skąd miał wiedzieć gdzie expić ?? Niby powinien sam przetestować różne miejsca. Ale skąd ma wiedzieć gdzie iść czasami lepiej jest po prostu zapytać. Ja też pacca kupiłem od 60 lvl i czy to znaczy ,że postać z allegro ?? Panowie dajcie sobie siana. Co do tematu to możesz iść na małpy exp nie jest taki zły i kasa wpadnie na początek, jakieś acienty, dragi w ank. Były już i tak wypisane inne miejscówki. Pozwiedzasz zobaczysz na takim lvlu bo obecnie mam taki sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Płock
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
![]() |
![]() Się Go czepiacie że allegro. Jak kupił 1 pacca to skąd ma wiedzieć gdzie expić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() To samo napisał Robal1920. Proszę, nie nabijaj postów.
|
![]() |
![]() |