|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2007
Lokacja: Gorzów.Wlkp
Świat: Selena
|
![]() Siema mam 13 palka ze skilami 75/18 ... i za bardzo nie wiem gdzie nim expić..
Eq: p set c helmet i guardian shield..i mam pacca ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 70+
|
![]() Doskiluj conajmniej z 50 shieldingu bo przy najmniejszym lagu padniesz.
Jeśli chodzi o exp to polecam Mount Sternum. Ja tam kiedyś na FACC expiłem do 60 poziomu (bardzo szybko wbiłem bo jest tam szybki exp) a potem przeżuciłem się na POH tak do ok. 65 poziomu. Potem to już PACC kupiłem ![]()
This is my own world. HARDSTYLE MUSIC world! do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... QLIMAX See you next year...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Lokacja: Radzymin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 25
Skille: 61/60
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Jak powiedziano wyżej skillnij do minimum 50 shieldingu... No i proponuje expić w podklejonym temacie w dziale potwory...
|
![]() |
![]() |