|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2008
|
![]() Kiedys gdy wyszedl film Wladca Pierscieni karzdy chcial byc Aragornem (Prawie karzdy, dziewczynki wola Eowine) no i tibia karzdy chce miec nick Aragorn ja terz, lecz bylo juz za puzno jakis noobek byl szybszy i tak niedawno sprawdzam ten nick a ty pisze ze postac zostanie usunieta 30 maj czycos takiego ale sobie mysle znowu bede za wolny i teraz tak 2 dni temu patrz na tibia.com a tu pisze : Character Aragorn does not exist. Wiec szybko mysle na jakim swiecie by grac szybko robie postac a tu blad wyskakuje : The Following Errors Have Occurred:
This name is already used. Please choose another name! No kurde co to ma znaczyc ktos mi powie?? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Green Street
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
|
![]() z tego co wiem musisz jeszcze poczekac, bo ten nick jest jeszcze w bazie danych cipsoftu i nie jest do końca usuniety, po prostu musisz jeszcze czekac (niewiem ile ale wiem ze trzeba ^^)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po pierwsze idź do szkoły i naucz się podstaw języka polskiego.
Po drugie nie graj w tibię proszę, bo to przez takich ludzi jak Ty Polacy mają opinie NOOBÓW, a poruszany przez Ciebie problem był na forum setki razy omawiany. TEMAT DO KASACJI. Ostatnio edytowany przez Krikos - 15-06-2008 o 20:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2008
|
![]() Kurde jak ktos sie spieszy i ma niemieckiego xp to zaraz jest noob
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
Ps. Ja tam nigdy nie chciałem mie nicku Aragorn. no moze jak mialem 10lat ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() A w rzeczywistosci jak to dziala? KIedys mialem postac ktora wykasowalem... Teraz nadal nikt nie uzywani Nicku a postac zostala wykasowana z 4 lata temu, i nadal nie mozna zalozyc nowej o takim nicku...