|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Yourland jest alternatywnym Mainlandem. Nic dodać, nic ująć. Przejdźmy od razu do fake.
Spis treściów: Prolok - niżej. Piersza czenść - hir. Note: Hunted to w Yourlandzie czasopismo wewnętrzne, tzn. które otrzymuje się w grze. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Note: Bez skojarzeń, ku*wa! On sie po nich wspina, a nie.. ![]() ![]() ![]() ![]() Note: po łatwej ucieczce z grona noobów, Gaal zmienił outfit na normalny.. ![]() Note: Nie, to nie miało obrazić Oerty. Oerta jest kul, po prostu zgłosił się jako przywódca noobów. ![]() ![]() Note: Khais = alternatywa Thais. ![]() Proszę o szczere komentarze. Mówcie, czy kontynuować czy nie. Proszę wziąć pod uwagę, iż jest to mój pierwszy fake. Chciałbym dodać również, że kilka pomysłów fabularnych podsunął mi kolega z RL. .hob @moons . pl? @emo Kto to Kalaś i co to TS.H? ; oo Ostatnio edytowany przez .hobnail - 17-06-2008 o 14:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny Gracz
Imię: pemek33
Gildia: Tibia.pl Clan
Świat: Soldat
Skille: dobre;]
Poziom mag.: ;E
![]() |
![]() Jak dla mnie.. Zajebiste
![]() ![]() Of course kontynuuj ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() dobre, mi sie podoba =]
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Jak dla mnie to jesteś nowym Kalasiem a to jest TS.H =]
@down o.O Ostatnio edytowany przez em0_-.- - 16-06-2008 o 13:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() bardzo fajny 9/10 hhehe śmieszny Rób Dalej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Szczerze? Podoba mi się. Sklejka ładna, fabuła 'interesująca'. Ładnei ukazałeś fake z noobami. xd Ooo. I jeszcze podoba mi sie efekt jak zamienia ciuchy w nooba. xd Oceny nie dam, bo jestem wredny.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Więcej!
![]()
![]() |
#11 |
Frequenter
|
![]() Masz talent, rób dalej!
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Napracowałeś się naprawdę długo. Piękne. Jak jutro nie będzie części 2-giej to masz hunta u seymoura! On ma tak wysoki lvl, że nawet nie pokazuje przy nicku!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Lokacja: Mefara Secundus
Stan: Zbanowany
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia=-)
Poziom: Sct
Skille: UNKNOWN
Poziom mag.: UD
|
![]() A więc zaczynamy:
+ sklejka + nie zauważyłem błędów ortograficznych(oczywiście bohatera xD) jak i stylistycznych(też bohatera) ![]() + zmiana outfitu =P + fake o noobach (humor) - fake o noobach (trywialność) - fabuła Cóż w dużym stopniu oceniam fabułę to w takim razie tylko 7/10 <+1>, bo Soldat Player xD (żart^^). |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() -Nooby -.-
+Chyba wszystko ![]() 8/10 @down ![]()
Ostatnio edytowany przez wojcio14 - 16-06-2008 o 15:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() @up
Ten to chyba się pomylił, dał tylko - a nie + przy noobach -.- Ta wypowiedź nie ma na celu obrażenia poglądów tego gościa up i narzucenia mu swoich Fajno... -sklejka -nooby <czasy się zmieniają, ale nooby zawsze rządzą> - -pusto -Staraj się dawać więcej komicznych sytuacji, oryginalnych -Rób dalej, Niefajno... -Yourland - patrzy kilka x down -nie ma nakazu dawania pierwszych fake w przyklejonym temacie -Anbelie*** -tylko motyw z szafą i przemianą dobry -brak klimatu tibijskiego -Rayza to król noobów;on to wie Dłuższe to powinno być.
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 16-06-2008 o 15:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Ja Hail!
Fake dość niezły, jestem ciekaw co się stanie dalej. Coś czuję, że gotuje się nam nowy TSK =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
![]() Kalaś = KalasantyX
Co do fake'a - podoba mi się, co nie oznacza, że nie ma żadnych błędów. Drugi obrazek - źle przeniesiony wyraz "ekwipunek". Zamiast "ekwip-unek" powinno być "ekwipu-nek". Jedenasty obrazek - po zmianie outfitu został kawałek czerwonego kubraczka ^^ Oprócz tych dwóch błędów, fake jest b. dobry. Pozdrawiam, Logo-90. Ostatnio edytowany przez Logo-90 - 17-06-2008 o 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @Noob king
Widze ze ze nie jestem już takim Noob King'iem i straciłem tą posadę na rzecz Oerty....bez obrazy. ~Nowy Rayza HAIL!~ @fake Mmmm......Większość opinii KalasntyX'a 8/10
![]() |