|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Peter Elite Knight
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma :)
Świat: Guardia
Poziom: 24
Skille: 66+/65+
Poziom mag.: 4
|
![]() Witam wszystkich bardzo serdecznie!!!
Musiałem wybrać Prefix ;/ Chciałbym wam zaproponować uczestniczenie w rodzince.Moim zdaniem w Tibi nie liczy się tylko exp czy skille ale przede wszystkim zespołowość.Chciałbym aby świat ten znajdował się na serwerze pvp /do ustalenia/.Każdy gracz powinien mieć w nicku nazwę rodzinki np Piotrek Megaman w czym megaman to niby nazwa rodzinki bo tą nazwę też chciałbym z wami skonsultować.Graczy przyjmujemy z doświadczeniem co najmniej 1 miech chyba ze ktoś naprawdę jest dobry.Nie trzeba posiadać PACC.Chciałbym aby gracze którzy będą uczestniczyć w tej rodzince nie pozostawiali gry po tygodniu czy miesiącu. Podania proszę składać według podanego wzoru Imię: Proponowany świat i dlaczego: Ile grasz w tibie: Wiek: Może coś o sobie: Numer gg albo email /lepiej żeby gg/ Czy będziesz stałym graczem: Proponowana nazwa rodzinki: Moja proponowana Nazwa Rodzinki to :MegaMan lub LittleFighter przykład : Piotrek of LittleFighter Mój numer gg :2256777 |
![]() |
![]() |
|