|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Piootrus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 90+
Skille: 85+
Poziom mag.: 20
|
![]() Witam
Dwa pytania o Frost Dragonie 1.Od jakiego lvla mozna bloczyc Frost Dragona ? 2 Czy EK 89 lvl ze skilami 88/88 da rade bloczyć Frost Dragona ? Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2008
Lokacja: Venore
Imię: XxXxXxXxXxXxXxX
Profesja: Elite Knight
Gildia: XxXxXxXxXxXxXxX
|
![]() Bloczyć może na tym lvlu i skillach na luzie ... dopiero jakby chciał solo tam expić to by miał poważny problem ale jeżeli idziecie w teamie a on bloczy to nie powinno być żadnych problemów Frost wcale taki mocny nie jest .
A i jeszcze jedno nie spodziewajcie się żadnego loota ... z frostów prawie nigdy nic nie leci (są filmiki gdzie 200+ ek expi 2+h na frostach i lootnoł life crystal ...) jeśli chodzi wam o loota to proponuje tam nie iść ![]() Ostatnio edytowany przez kombossik - 21-06-2008 o 09:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() Ja EK 65 lvl skille 80/79 solowalem je sobie ( okolo 5-10 strong health potionow na sztuke) a co dopiero mowic o blokowaniu
1.Mysle ze skille sa mniej wazne ale kolo 45 poziomu da sie rade a moze nawet wczesniej 2.Da rade (j,w) Loot: Zabilem ich swoim knightem i druga postacia drutem ich troche.Wylootowalem tylko tower shielda,kilka energy ringow i to wszystko Ostatnio edytowany przez malyjanek - 21-06-2008 o 09:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Lokacja: RŚ.
Imię: Palladynek From Astera
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Astera
Poziom: 50
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() @up
A Ty? Widze 140 lv, ciężko takie zdobyć.. =/ @topic Możesz solo pojedyncze, jak nie jesteś pewien.. Dasz radę.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Imię: Piootrus
Świat: Nerana
Poziom: 90+
Skille: 85+
Poziom mag.: 20
|
![]() Po 1 to jest własciwie pytanie od mojego kolegi ja takiej postaci nie posiadam.
Po 2 char jest robiony od 0 Po 3 zapytalem sie, bo zobaczylem ze maks combo 1060 Po 4 co ma twoj post do topic? Nawet jakby była to postac kupiona (a nie jest) to sprawa mojego kolegi. Dziękuje za wszytskie sensowne odpowiedzi. Już wszystko wiem. Temat do zamknięcia Pozdrawiam