|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elo elo 3 2 0 cześć cześć cześć 3 2 6!
Mam takie pytanie czy expił czyt. botował ktoś z was kiedyś z summonem? Jeśli tak to: 1.Jakie summony? 2.Gdzie? 3.Długo wytrzyma summon? 4.Czy to się opłaca. Podkreślam że chciałem pobotować druidem 26lv ewentualnie 27 mógłbym dobić Myślałem o z convice'owaniem huntera dobry pomysł? PS Nie masz nic do powiedzenia lepiej nie pisz! @down myślę że się mylisz bo hunter trzyma dystans ale mogę się mylić.
![]() Ostatnio edytowany przez adrianislaw - 22-06-2008 o 20:37. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2008
|
![]() Huntera raczej nie bo 1 lepszy potworek i go zabije on sie nie leczy wez potworka co sie leczy najlepiej monk
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Jak chcesz botować to radze wykasować tibie i wyjść na dwór, będziesz miał rl, oszczędzisz na prądzie
![]() @edit Monk raczej;s @Edit 2 - Mida Może Ci się to wydać szokujące ale w Polsce są jeszcze uczciwi gracze Ostatnio edytowany przez Krajzel - 22-06-2008 o 21:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2008
|
![]() jak ktos chce pograc wiekszym lvlem a ma maly to moze se i bocika postawic najwyzej go gm zlapie i ban przeciez to jego sprawa
@up nie udawaj swietego na bank uzywales nie raz bota ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
|
![]() Zapytaj na Help Channel, tam ci najlepiej doradzą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Stawiasz 1-2 monki, i lecisz na guardy. Najbardziej sa przydatne podczas huntu. Troche maly lvl ale jak chcesz komos pomoc mozesz isc na hydry. Stawiasz 2 demon skeletony. DS jest tez dobry na dragi.
Huntera nie ma nawet miejscowek aby go conv, i pozniej z nim expic. Czy sie oplaca? Wolniej expisz, i mniejsze waste. Zawsze to wieksze bezpieczensto podczas kicka. Ostatnio edytowany przez Skrzat - 23-06-2008 o 19:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Głuchołazy
Imię: Niezwyciezony Elf
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 82/68
Poziom mag.: 15
|
![]() Zdziwiłem się waszą reakcja. Dlaczego pomagacie cheaterą? Przecież to nie ludzie
![]() Zawsze na przeciw cheaterą ludzie! Myślę sobie, że pomagacie mu dlatego, że sami cheatowaliście/cheatujecie :S. Solidarność cheaterska, heheh. //Ramzaroth
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Ostatnio edytowany przez janek@ - 28-06-2008 o 16:56. |
![]() |
![]() |