|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2008
|
![]() [img=http://img149.imageshack.us/img149/2848/obraz1ty2.th.gif]
[img=http://img95.imageshack.us/img95/8513/obraz2gk6.th.gif] [img=http://img95.imageshack.us/img95/5926/obraz3xp2.th.gif] [img=http://img90.imageshack.us/img90/2668/obraz4ca6.th.gif] To mój 2 fake wiec proszę o mało surowych ocen jak sie spodoba to cdn. edit: wiem ze obrazki zwlaone ale mi tak wczytuje ze sie kropkowe all robi ![]()
Ostatnio edytowany przez Speedrun - 24-06-2008 o 12:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Robione metodą PrintScreen czy UOSU???
Moża zaliczyć pod OTS:ME... @DOWN i @UP Popatrz se debilu na screeny!!! Źle wyciąłeś, został kawałek z paska "Start" i na górze kawałek okienka tibii! Ostatnio edytowany przez Arashel - 24-06-2008 o 12:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() ????? to jest paitn tibia imageshack fake converter i noxitu sprite editor
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dupa! ^^
.gif ? Zapisuje się w .png , ew. .bmp imejdzak i tak zmieni ;p Naucz się obrazki wklejać. Jak już z Tibii robisz lokacje ( pfe! ) to używaj takiej opcji ze zmniejszeniem ( tak że lokacje są fake'owe ^.^ ). Cytuj:
@down: No właśnie!
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 24-06-2008 o 12:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Nie, nie można zaliczyć pod OtsMe...
Ale dać temu @!$@$% Crowalowi i KalasantemuX bana, co oni sobie myślą!!!111 Na forum.tibia.org.pl jest jasno napisane, że lokacje z tibii wzięte są zabronione. Tutaj w regulaminie nie ma nic napisane. Co nie jest zabronione jest legalne... Tak btw. to pierwsze "fake'i" to było nic innego jak przerobiony obrazek z tibii (dodane super eq lub coś w tym stylu). Jako, że to było oszustwo nazwano to "fake" (ang.) Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() XD up ty jestes kalsantyx XD
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Nie no spoko...
Ja też sobie zrobię cały świat HoA na mapce i będę robił screeny z OTS'a jak gram... Więc tez mi nic nie będzie można zrobić... Cytuj:
PS. KalasantyX i Crowal używali kiedyś więc jeśli wtedy nie oberwali to teraz raczej za późno aby ich za to karać... PS. 2 A wy myślicie że CIP soft to jak mapki robi??? Tez ma coś ala MapEditor... Ostatnio edytowany przez Arashel - 24-06-2008 o 13:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karol by Rook
Świat: Aldora
|
![]() A moze wklejby zdjęcia, ani linki ? Jeszcze nie ocenie, bo jeszcze nie klikałem na linki
![]() P.S. Daj to w formacie PNG, lepsza jakość ![]() P.P.S. 1 obraz...to znaczy link nie działa-pokazuje biały obraz
Ostatnio edytowany przez K4R0L - 24-06-2008 o 15:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() @Arashel
A jeśli ktoś chce zrobić fake'a w kontynencie Tibijskim, to ma wszystkie lokacje sklejać samemu? ^__^ Nie nadążam za twoją logiką. @Fake .Gif. Słabe wykonanie, fabuła.. Hmm, jaka fabuła? Zajrzyj do poradnika Kalasa n' Kloja, tam naucz się robić fake'i. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() zrobie 2 fake w tym temacie o 18.00 bo ide sie drzemnac i pomyslac nad fabula
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Aracośtam
a myślisz ze co to jest fake? Fotomontaż czyli przerabianie zdjęcia tak naprawdę to co my robimy powinno iść do grafiki albo jakaś nowa kategoria ...
![]() |
![]() |