|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam wszystkich
jestem 64 knight moje skille to 75/75 w swordzie eq: g legs ,dsm ,mms ,crus helm ,mystic blade, boh chcialbym sie dowiedziec gdzie najszybciej expic knightem na facc jak i na pacc moze byc minimalne waste lub na 0 mam postmana (prosze nie pisac temat juz byl poniewaz przegladalem ostatnie 5 stron, i uzylem opcji "szukaj" i nic. Prosze o pomoc, z gory thanks
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2008
|
![]() expiles w mint albo na dc??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cyclopolis, stone tomb za tp (1 poziom), Mintwallin (ale bez zbierania lootu, bo to bardzo spowalnia), Banuta, PoH (jeśli można zająć cały spawn cyklopów i minotaurów oraz slimów, bo inaczej będzie to strata czasu).
Spróbowałbym jeszcze OF, ale nie gwarantuję, że będzie tam dobrze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Jest glowny temat ale nie chce mi sie cie tam odsylac.
Na takim lvl masz bardzo duzy wybor. Najbardziej polecam zolwie, bardzo dobry exp i duzo kasy. Zolwie zajete? Lecisz na scaraby. Jezeli masz duzo kasy to mozesz leciec na dragi. Bardzo dobry exp, z waste roznie. Mozesz tez podskilowac do 80, ale to od ciebie zalezy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
Imię: :)
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 43
|
![]() Myślę, że mógłbyś spróbować na OF, skille nie są najgorsze, więc jak byś zbierał loot to byś coś zarobił.
Ewentualnie proponuje ci DC, ale poziom -2,bo na -1 kręci się tyle low lvli, że tam, ani nie poexpisz, ani nie zarobisz. Natomiast na poziomie -2 będziesz miał exp całkiem niezły, lecz to do profitów to się wszystko okaże w praniu. Jeżeli jesteś naprawdę zdesperowany, to możesz spróbować na FACC tombie, moim palladynem robiłem tam 20-25k/h i raczej więcej się wycisnąć nie da, ale za to tutaj zarobisz na 100% i to dużo. Co do PACC to niestety nie mogę ci pomóc, bo rzadko było mi dane tam przebywać, a tym bardziej knightem. Ostatnio edytowany przez Sacred Platinum Dragon - 26-06-2008 o 22:22. |
![]() |
![]() |