|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() Hahahahahahahahahahahahahaha ale dzis trapnolem z kumplem ziomqa hahahaha.Pewno zaraz bedziecie mnie od n00bow wyzywac no ale po co sie tam pchal co ??A oto SS:
![]() Potem dozuce fotki jak GM sie pojawi by go uwlonic xD(jak sie wogle pojawi) KOMENTUJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hahahah GM sie zjawil i musialem wypuscic zioma bo bym bana zgarnol xD a oto SSki : Zjawienie sie GMa ![]() Tlumaczenie GMowi co i jaq ![]() GM w akcji xD(na pcozatku nie umial przestawic dzwigni i musial teleportnac Krzysia ![]() ![]() PS to nie jest FAKE!!!!!!!!!!!!!! PS2 on sie tam dostal tak ze ja polozylem tam jednego uha na tym miejscu gdzie stal i on tam poszedl i utknol ^^ Ostatnio edytowany przez Master magi - 27-11-2004 o 19:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: zapomnialem :P
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: nie ma
Świat: Harmonia
|
![]() gratuluje inwencji tworczej
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Polska->Zachodzniopomorskie->Carlin
|
![]() A jak on tam utknal??? (dawno nie bylem w venore wiec nie pamietam tego miejsca lól).
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() siemka walmer pojdziemy na cos jutro?? mialem formata wiec ...... cya in tibia
zapomnialem hasla do gg :/ wiec proboje tera znalesc Ostatnio edytowany przez fokus:P - 27-11-2004 o 19:52. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: w domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzysiu Malutki
Świat: Calmera
Poziom: 79
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() fajna zabawa byla
a jeszcze fajniejsza gdy prosilem gma zeby Walmerowi i Jiberkikowi nie dawal bana ![]() ale zabawa niezla ![]() musimy to jeszcze kiedys powturzyc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2004
Lokacja: Gdańsk!!
|
![]() Ładnie to wymiśliłeś
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() FAJNE SS ALE AKCJA :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2004
Lokacja: Zza Mikrofonu
Stan: Niegrający
Imię: Mystick Tomek
Gildia: DM
Świat: Selena
Poziom: 42
Skille: 70/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2004
|
![]() Moglby mi ktos wyjasnic jak oni to zrobili????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() Juz wiecie ludzie co zrobic zeby GMa zoabcyzc XD A pozatym widzicie ziomale na SSie ktora mowi :Ja mam trampki ?? Ona jest ze Sloweni xD Nauczylem ja ze leather bootsy to sa trampki i potem chodzilo po venore i mowila Ja mam trampki xD Ale jaja byly nie z tej ziemi.
![]() 1.Kladziesz jakas zecz na podescie tam gdzie stal krzysiu(ja polozylem uha ale mozna polozyc co innego) 2.Czekamy az pies bedzie na ostatniej kratce i wtedy wpychamy sie za niego i czeakmy az wyjdzie z tego waskiego tunelu.Kiedy pojdzie bardziej w prawo blokujemy go parcelem zeby nei mogl sie poruszyc. 3.Idziesz za ofiara blokujac ja parcelem i pushajac ja. 4.Gdy ta osoba stoi juz na tej kratce prosimy kumpla zeby przesunal Switch i juz. 5.Blokujemy dostep do switcha i czekamy kilka godzin na GMa ![]() And thats all folks!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: w domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzysiu Malutki
Świat: Calmera
Poziom: 79
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() zeby szybciej gm przyszedl wezcie reporta napiszcie na swiecie gdzie jest aktualnie online
i nie piszcie na priwa bo on i tak nie odpowie |
![]() |
![]() |