|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: ze Sremu
|
![]() czy slyszeliscie cos moze o programach ktora chowaja red i white skulla ? Nie wiem czy cos takiego isteniej ale jak ostatnio ktos nieznajomy mnie zaczal atakowac - ja nei maielm white ani red skulla... to u koelsia sie white skull nie pokazal ! normalnie mnei atakowal chozilem pod depo a wiara nic... O co tutaj chodzi ? pozneij mi kumpel powiedzial ze podobno sa jakies programy do chowania ksulli, czy to prawda ?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Centaurek
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 22
Skille: 53/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() z tego co mi wiadomo nie ma takich programów. Jakby były, to nikt nie miałby już ani red ani white skulla i bym mógł sobie spokojnie poPEKOWAĆ
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Szczerze mówiąc, nie wierzę. ALe być może coś takiego jest. cZego to ludzie nie wymyślą
![]() _________________________ Hail Tibia! Hail Julera! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() chcialem jeszcze dodac ze jak ja go zaczalem walic to nic nei mialem... wiec albo mam z***anego klienta - albo bug w tibii - albo gosciu mail jakis program... :/
![]() |
#5 |
Nikt ważny
|
![]() Takie programiki raczej nie istnieją. Informacje o tym czy masz skull czy nie są przechowywane na serwerze gry wię taki program musiaby włamywać się na serwer co chyba byłoby bardzo szybko spostrzeżone i odpowienio by na to zareagowano.
Prawdopodobnie mialeś jakiś bug. Serwer coś pokręcił i wychodzi na to, że koleś miał skulla tylko po prostu nie było go widać. Znajdź go i zmuś aby cię zaatakował ( ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ew. jesli bawiles tibia.spr to cos moglo sie zle wpakowac i nie ma grafiki skula... albo zwyczjany bug (jesli mozna go nazwaz zwyczajnym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Cytuj:
Na jakim servie grasz?
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() możesz schować dowolnego skulla ... wystarczy tibia pic editor. Tylko gorzej, że inni będą je widzieć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seraphim Loki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 68
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() jak dla mnie istnieja 2 mozliwosci albo jakis kumpel u ciebie bawil sie tibia.spr albo taki program istnieje i niech nikt nie proboje zaprzeczac poniewaz zylem w srodowisku l33t hackingu( wiem wiem nie jest to zbyt wybitna forma ) do diablo2 a chociaz postacie i wszystkie dane sa tam przechowywane takze na serverze mozna bylo robic naprawde duzo ( np. trade hack , dupe , town tele etc etc etc.).Ale taki trade hack mialo naprawde niewielu ludzi do teraz istnieje ale maja go moze 2/3 osoby. Bo po co maja go wypuszczac na swiatlo dzienne jezeli zostanie spatchowany.Prawdopodobnie tu jest tak samo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Stan: Niegrający
Imię: Centaurek
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 22
Skille: 53/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() @up
W podpisie ma że gra na Trimerze - świat z normalny PvP... Więc nie o to chodzi...jakiś bug...tak jak mówili, żebyś go zmusił do zaatakowania, jak nie będzie czachy do msg do GM...
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
![]() |
![]() Tez tak kiedyś miałem raz w zyciu... Na Isarze jakis 7 sorc mnie zaatakował
i nie miał skulla, ani ja nie miałem i na party tez z nim nie byłem ( zeby zaraz nie było wypowiedzi typu "to po co właziles z nim na party" ;p) Myśle ze to jakis Bug bo gdy wszedlem do dp to za jakies 30 sec miał juz skulla , chciałem zabic ale jak walnałem to jakis 50+ go uratował ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |