|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam problem zwiazany z tym iz kiedy pogram troche w tibie to mi sie komputer wylacza i tylko wtedy gdy gram w tibie a przy innych grach i operacjach jest wszystko GOOD. Chodzi mi o to czy zn ktos przyczyne takiego samowolnego wylaczanie sie komputera akurat przy tibi? Aha to wyglada ze gram i nagle bah nic nie ma tak jakby prad ktos wylaczyl.
Mozna sie ze mna skontaktowac przez gg 4568834 lub na stronie wyrazic opinie. Z gory thx. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro mówisz , że wszystkie gry chodzą "good".... to może coś znetem (ale wątpie) . Może używasz jakichś programów typu tibia gg one mogą powodować dziwne działanie tibi , a nawet kompa!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() byc moze masz VIRA w kompie mój kolega mial cos takiego ze byl przez 15 minut w necie i net mu sie rozlaczal. Ale cos tam zrboil nie pamietam co (zbyt trudne do spamietania) i wypieprzyl to z kompa nie wiem musial bys z nim pogadac bo on sie dobrze na kompach zna. Jak bedzie na GG albo na czyms innym dam ci znac
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 209
![]() |
![]() Mi sie wydaje ze masz winXP bo wszystko wskazuje ze ci sie komp ostro grzeje i zabezpieczenia reaguja wyłączeniem (poprostu chronią twojego kompa przed spaleniem)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam win 98 i to jest troche dziwne bo komp powinien chociaz dac znac ze nastapi wylaczenie albo cos a virusa napewno nie mam wiec cos w zabezpieczeniach moze byc tylko jak to zrobic pomozcie plx plx
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
![]() |
![]() ja bym to rozwionzale formatkom jesli jast tak zal jak muwisz ale pokombinuj moze cos ci sie uda ja tez mam 98 i wszystko smiga jak nalezy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() FORMAT, FORMAT x 100. a potem jeszcze 2 scan diski i 2 scanery anty wirusem i jeszcze defragment dyska i bedzie dobrze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobra mniej wiecej czaje ze komp mi sie wylacza tylko przy grach internetowych i nie wiem jak to zrobic zeby bylo dobrze dodam jeszcze ze mam internet przez siec i to raczej nie jest wina komp tylko sieci bo przy innnych jest dobrze tylko przy internetowych plz pomozcie
|
![]() |
![]() |