|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Pomocy tibia mi sie tnie ... to nie sa lagi , jest to chyba spowodowane slabym kompem co mam zrobic zeby przestalo mi sie ciac ... ? Tnie sie jak jestem w miescie i w okoloicach gdzie jest duzo animacji ... np kolo wody , wszedzie gdzie sie cos rusza :P ...
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Jezeli twoim zdaniem to nie lagi, to zdecydowanie powinienes kupic sobie lepszy komp, albo "ulepszyc" tego.
@re Down (niema sensu pisac nowego posta) To raczej nie wina lacza internetowego, poniewaz jak twierdzi autor, Tibia mu tnie jak podchodzi do czegos gdzie jest duzo animacji.
Name: Vilejuw World: Nova Location: Carlin Vocation: Sorcerer Level: 30 M level: 42 Skills: 19/23 Fishing: 62 Best monster solo: Giant Spider Ostatnio edytowany przez Dark Vilej - 28-11-2004 o 17:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Jak mowisz ze masz bardzo slabego kompa i ci sie Tnie Tibia to kup sobie nowego lepszego kompa proste i logiczne. A podaj parametry swego sprzeta moze to nie wina kommpa a lacza internetowego?!
|
![]() |
![]() |