|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() no więc dziś z kolegom postanowiliśmy iśc wykonać dark helmet quest.Uzyliśmy DF na ogien uzylismy picku i weszliśmy.Wykonaliśmy quest no i wracamy a tam niema roped place.niewiem gdzie wyjsc .doszłem gdzies gdzie widze beholdera.Jesli wiecie jak z tad wyjść to piszcie.Zgóry thx
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
|
![]() Podejdż do Beho i AFK to taki expres. A ogółem to znasz takie coś jak tibian earth?
@down W tym pokoju a dokładnie za drzwiami są minotaury i jeden mino mag więc myślę spokojnie dasz rade. A za teleportem to nic nie ma teleportuje cie na zewnatrz do zamku więc nie ma się czego obawiać ![]() Ostatnio edytowany przez Depeszowiec92 - 02-07-2008 o 10:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() No,więc znalazłem taki pokój do którego wchodzi sie po schodach i tam jest teleport.Ale niewiem jakie potwory tam na mnie czekają.Jeśli ktos by mógł powiedzić wiedział vym co mnie czeka.Mam tylko 4 speary tak wiec.
to zdjecie pokoju:http://tibia.pl/earth.php?x=32106&y=31567&z=9&q=99.06 |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() 4 minosy i 1 mino mag ^.-?
![]() Ale jeżeli wejdziesz w tp i jakie tam są potwory to nie wiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2008
Lokacja: Rzeszów
Imię: Piwuch
Profesja: Druid
Świat: Iridia
Poziom: 43
Skille: 19/23
Poziom mag.: 48
|
![]() W jednej ze skrzynek tam znajdziesz klucz, nie pamietam numeru, koncowka 2.
tym kluczem otworzysz sobie pomieszczenie pokazane na tibia eath @up wchodzisz w tp i jestes na senja castlez tamtad darmowy powrot na main,
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2008
Imię: Xeld Draxiell
Profesja: Elite Knight
Gildia: NIemam :D
Świat: Arcania
Poziom mag.: 7+
|
![]() Eh , tez miałem ten problem z kolega , ale znalazłem miejsce gdzie można wyjść , jest tam kilka mino , tych lepszych , przy okazji jest tam jeszcze 1 qwest .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Polska
Imię: Dragon Alann
Profesja: Druid
Gildia: Holy Internity
Świat: Nerana
Poziom: 29
Poziom mag.: 28
|
![]() tylkko trzeba ubic mino maga i pare mino...... jak je ubijesz bedziesz widzial tele porta....... sam tam kiedys utknalem.... nalezy tylko znalez pomieszczenie o niebieskim podlozu.... powodzenie.... ono jest obok respu mino quardow.......
|
![]() |
![]() |