|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2008
|
![]() Niektórzy pewnie już zauważyli, że nastąpiły poważne zmiany na Rapidshare.
Od dzisiaj nie dość, że nie trzeba przepisywać kodu z obrazka to na dodatek nie trzeba już czekać kilkudziesięciu minut na ściągnięcie kolejnego pliku. Można ściągać jeden plik za drugim. Największe ograniczenie to limit prędkości 500 kilobitów na sekundę. Reszta (brak możliwości wznawiania przerwanego połączenia, niemożność korzystania z akceleratorów pobierania) ograniczeń pozostaje bez zmian. Źródło: http://ayufan.net/2008/07/02/zmiany-w-rapidshare/ @edit Jednak trzeba czekać ale mniej niż przedtem. a dałem tego newsa tylko dlatego aby nikt już nie narzekał na kotki i inne duperele. Ostatnio edytowany przez Kinderr - 03-07-2008 o 02:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Dzisiaj spostrzegłem, że coś tam się zmieniło - i chyba pierwszy raz na korzyść.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() ostro wqrwiajace byly te kotki :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() No tak tylko teraz pliki mi się ściągaja o połowe wolniej ;/ wolałem już stary system (mam neostrade, zmienne ip
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zlikwidowali czas czekania bo zmniejszyli maksymalny transfer (w moim przypadku na 60kb/s, jak miałem 250 ;/). Ale zawsze to lepiej niż czekać 2h czy ileś tam na kolejny plik.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() jak dla mnie extra, bo z rsa ściągam dużo. Transfer jak miałem 65, tak mam 65. Same plusy i wreszcie nie muszę odróżniać kotków od piesków po kształcie ogona..
|
![]() |
![]() |