|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: Ropczyce
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Iridia
Poziom: 19
Skille: x/19
Poziom mag.: 15
|
![]() Mam włączon proces lsass***** i podobno to jest owntibia. Usunołem wpis z autostaru ale dalej mi się włącza przy starcie systemy. Chciałem go usunąć za pomocą killboxa ale nie pomogło.
Usunołem ten uruchomiony plik ale dalej sie włancza nie wiadomo z jakiej ścieżki ![]() Z góry thx. Ostatnio edytowany przez Afb - 06-07-2008 o 20:02. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Polska
Profesja: Rookstayer
|
![]() A jeżeli nie umiesz szukać i jesteś za mało inteligentny a ponad to nie dorosłeś do opcji SZUKAJ To proszę bardzo http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=181535 i życzę powodzenia.
Te społeczeństwo jest coraz głupsze i debilne... Nawet szukać nie umieją tylko od razu idą na łatwiznę... MYŚLEĆ
Tytan? Professional! Ostatnio edytowany przez Tytanos - 06-07-2008 o 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 07 2008
Lokacja: LIDZBARK!
Imię: Shadow Druid of Luminera
Profesja: Elder Druid
Gildia: Diabolic Force
Świat: Luminera
Poziom: 107
Skille: 26
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() to nie owntibia.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() "lsass*****" is the Local Security Authentication Server. It verifies the validity of user logons to your PC/Server. It generates the process responsible for authenticating users for the Winlogon service. This process is performed by using authentication packages such as the default Msgina.dll. If authentication is successful, Lsass generates the user's access token, which is used to launch the initial shell. Other processes that the user initiates inherit this token. More info
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Płock
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura/Pacera
Poziom: 500
|