|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2008
|
![]() Witam!
Posiadam Knighta 19 lvl ( Bez PACC ) na Calmerze. Chcę mieć w przyszłości wygodę i szybki EXP, bez problemowo zdobywać kasę itp. Niestety moje skille to 51/48 a EQ : Scarf, K Armor, P Legs, Battle Axe ( Dobije do 20 i kupie Dwarvena) , Dark Helmet, ( W depo leży) Guardian Shield. Żeby nie było że idzie mi z górki to brak mi pieniędzy, zupełnie nie wiem z czego mieć hajs żeby dalej kupować EQ, totalna bieda. I na czym Polecacie Skillować na moich umiejętnościach? Proszę abyście również podali mi co ile skilli wbijać na jeden LVL żeby nie mieć problemów w przyszłości. ( Niestety, Knight to fajna postać jednak jeżeli chodzi o skille to szkoda gadać -.- ) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() Na dwarfy i skiluj do znudzenia .. skila nigdy za duzo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Dziura o0
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lefel de Wafel
Profesja: Knight
Gildia: o0
Świat: o0
Poziom: o0
Skille: o0
Poziom mag.: o0
![]() |
![]() Masz 19 lvl tak ? brak kasy ?
Dobijasz 20 lvl , idziesz na Desert Quest , otrzymujesz nagrodę (10k , i inne pierdółki). Kupujesz nowe eq , lub robisz co chcesz z kasą . Idziesz na Slime , (z foodem) dobijasz ~70/70 i expisz , lub jak wolisz 80/80 .
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Uran of Aurea
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 50
Skille: 74/71
Poziom mag.: 5
|
![]() Idz skillować na dwarfy, rotwormy i skilluj do 60 jak wpdanie przy tym 20 lvl to super zrobisz dezerta, kupisz dobry eq i możesz na slime iść skillować tylko na początek może z jednym slime + troll zamiast odrazu z dwoma slimami ;]
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Cytuj:
Czemu? Chcesz expić; kupujesz HP i na dragi...exp zaj...zabawa też, ale z kasą kiepsko... Jeśli chcesz mieć duzo kasy, sziedzisz jak najdłużej na rotach/dwarfach, inwestujesz w eq i idziesz potem na DC, Mint~ czy EF. Lecz znów z expem gorzej... Wniosek: Możesz skilować, ale exp i kasa nigdy nie idą w parze...(chyba, że uda ci się przysłowie "głupi ma zawsze szczęście" ;]) |
|
![]() |
![]() |